Χάρης Ρώμας: Ο λόγος που ο πατέρας του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί το επίθετό του

Χάρης Ρώμας: Ο λόγος που ο πατέρας του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί το επίθετό του

Έγινε γνωστός με το επίθετο «Ρώμα» και με αυτό έφτιαξε μία λαμπρή καριέρα με μεγάλες επιτυχίες στο χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος στην πραγματικότητα ονομάζεται Χάρης Ρασσιάς. Μάλιστα, το καλοκαίρι στις Περιφερειακές εκλογές όπου ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, αρκετοί ήταν εκείνοι που έμαθαν ότι όλα αυτά τα χρόνια κάνει καριέρα με ψευδώνυμο.

Την περασμένη Δευτέρα, ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου κι αποκάλυψε το λόγο που δεν χρησιμοποίησε το πατρικό του όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Και δεν ήταν άλλος από τον πατέρα του, οποίος του το απαγόρευσε επειδή δεν ακολούθησε το επάγγελμα του γιατρού, που είχε σπουδάσει.

«Λέγομαι Χαράλαμπος Ρασσιάς και είναι ένα όνομα το οποίο θα κρατούσα διότι το αγαπώ και το τιμώ. Απλά, ο πατέρας μου δεν ήθελε να κρατήσω το όνομα αυτό, μου το είχε δηλώσει κατηγορηματικά, γιατί ήθελε να πιστεύει ότι συνεχίζοντας τις σπουδές μου στην Ιατρική -τις οποίες και έκανα αλλά με μεγάλη παράταση- θα γίνω τελικά γιατρός και θα σταματήσω αυτό το παιδιάστικο όνειρο που ήταν να γίνω καλλιτέχνης, ηθοποιός, συγγραφέας κλπ» είπε.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα