Κώστας Βουτσάς: Συγκλόνισε ο επικήδειος της Νικολέτας Βουτσά: Μπαμπά μου σ’αγαπώ

Κώστας Βουτσάς: Συγκλόνισε ο επικήδειος της Νικολέτας Βουτσά: Μπαμπά μου  σ’αγαπώ

Με έναν συγκλονιστικό επικήδειο που ράγισε καρδιές και με φωνή που τρέμει, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της πατέρα, Κώστα Βουτσά, η κόρη του Νικολέτα.

«Αν ο πατέρας μου αποφάσισε να φύγει είναι γιατί κάποιος από πάνω πρέπει να του σφύριξε ότι έρχεται ανάσταση νεκρών. Είμαι σίγουρη, δε θα έφευγε αλλιώς. Να σας καθησυχάσω πως ο μπαμπάς μου έφυγε μετά από μια οικογενειακή γιορτή. Ήμασταν πάνω από το κεφάλι του δυο ώρες. Του τραγουδούσαμε, τον φιλούσαμε, του λέγαμε αστεία, του δείχναμε βιντεάκια από τον εαυτό του.

Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο πολύ γαλήνιο και πάρα πολύ χαρούμενο. Εγώ προσωπικά σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που ενσάρκωσε και προσωποποίησε την έννοια της ζωής. Ο μπαμπάς ήταν αυθεντικός, ήταν πιστός και συμφιλιωμένος με τον εαυτό του. Ήταν παρών, δεν αντιστεκόταν στο ρυθμό της ζωής, είχε πιάσει το νόημα της ζωής.

Σήμερα γιορτάζουμε αυτόν τον πνευματικό άνθρωπο που με την παρουσία του και την αύρα του μας θεράπευε… Ας αντλήσουμε δύναμη από το πνεύμα του που βρίσκεται στις καρδιές μας για να επιστρέψουμε το κορμί του στη μάνα γη, που είναι η μάνα όλων μας.

Τα έχει κανονίσει ο μπαμπάς, μην ανησυχείτε. Και να πω στον μπαμπά ένα μήνυμα. “Κώστα Βουτσέ ηθοποιέ είσαι σπουδαίος, σε αγαπάμε. Μπαμπά μου είσαι ο μπαμπάς μου και σ’αγαπώ”. Να είστε όλοι καλά» είπε με σπασμένη φωνή η Νικολέτα Βουτσά.

 

govastileto

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα