Παντελής Παντελίδης: Τι έγραψε η Μίνα Αρναούτη για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του

Παντελής Παντελίδης: Τι έγραψε η Μίνα Αρναούτη για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του

Τέσσερα  χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 όταν όλη η Ελλάδα πάγωσε στην είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δυστύχημα

Η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτιδα στο μοιραίο αυτοκίνητο την τραγική εκείνη νύχτα, μετά τη δική της περιπέτεια, θυμάται τον αγαπημένο της φίλο και συγκινεί με τις αναρτήσεις της στο instagram.

Όπως έγραψε σε ένα insta story: “Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνη την ημέρα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη και θυμωμένη. Κάποια στιγμή είδα μια δημοσίευση του Παντελή στο facebook που δήλωνε ότι θα απέσυρε το κομμάτι για την Κύπρο, ήμουν το πρώτο like θυμάμαι σ αυτό το ποστ και εκείνος στεναχωρημένος ήταν… Εγώ μίλαγα με έναν φίλο μου και του έλεγα ότι θα ήθελα να κοιμηθώ για μέρες. Εγώ κοιμήθηκα όντως για πολλές πολλές μέρες το άλλο πρωί, σχεδόν την ίδια ώρα με την ώρα που το έλεγα στο φίλο μου. Μα εσύ κοιμήθηκες για πάντα καλέ μου Παντελή! Πόσο λυπάμαι! Ποτέ δεν θα το ξεπεράσω αυτό. Θα είναι η σκέψη μου πάντα σε εσένα. Έχεις πάρει μαζί σου ένα κομμάτι του εαυτού μου. Να με προσέχεις περνάω δύσκολα”. Συνέχισε με δύο φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη στις οποίες έγραψε “έχω φυλάξει στην καρδιά μου την καρδιά σου” και “τέσσερα χρόνια περάσανε ψυχή μου”.

.

 

etypos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

-
Σχολιάστε το άρθρο: