Χαμός για το «διαζύγιο» Τζορτζ Κλούνεϊ - Αμάλ Αλαμουντίν

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ να παίρνει διαζύγιο από την Αμάλ Αλαμουντίν καθώς ο σταρ έχει να δει τα δίδυμά του περίπου 200 ημέρες. Φέρεται τα δίδυμά τους να είναι στη μέση από μία πικρή διαμάχη για την κηδεμονία τους, όπως γράφει το radaronline.com.

Ποιος πατέρας σε υγιή σχέση με τη σύζυγό του έχει να συναντήσει 200 ημέρες τα παιδιά του; Αυτό διερωτώνται τα ΜΜΕ από τη στιγμή που ο Τζόρτζ Κλούνεϊ εκμυστηρεύθηκε σε δημοσιογράφους ότι έχει να δει τα δίδυμα 200 ημέρες και φυσικά η είδηση ότι χωρίζει από την Amal Alamuddin κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ έχουν διαμάχη για τον διαφορετικό τρόπο ζωής του και οι φήμες για ρήξη ανάμεσά τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. Είναι σαν το λάδι με το νερό. Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους» ανέφερε πηγή.

«Οι δυο τους έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τον Αύγουστο. Η Αμάλ δεν πήγε στο ετήσιο πάρτι του Τζορτζ για το Χάλογουιν στο Βέγκας ενώ πέρασαν χώρια την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Εκείνος την πέρασε στο Λος Άντζελες με φίλους ενώ αυτή έμεινε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά λόγω της Διεθνούς Συνόδου του ΟΗΕ» είπε η ίδια πηγή.

"Όλοι θεωρούν ότι ο Τζορτζ είπε στην Αμάλ ότι θέλει να χωρίσουν" επισημάνθηκε. Επιπλέον, το δημοσίευμα του radaronline.com, αναφέρει ότι η Αμάλ εγκατέλειψε το σπίτι τους στην Αγγλία και ζει πια με τα δίδυμα στο ειδυλλιακό νησί της Σαρδηνίας. Πάντως, πηγές του περιβάλλοντος του ζεύγους σημειώνουν ότι το ζευγάρι ζει χώρια εδώ και καιρό.

“"Ο Τζορτζ είναι ο άνθρωπος του πάρτι. Περνά πολύ χρόνο και διασκεδάζει με τον συνεταίρο του Ράντι Γκέμπερ. Τον βοηθά αυτό να ξεφεύγει από τα προβλήματα" επεσήμανε άλλη πηγή αν και υπογραμμίζεται ότι έχει τόσο μεγάλη αδυναμία στα δίδυμά του που δεν σκοπεύει να χάσει -τουλάχιστον όχι εύκολα- τη μάχη για την κηδεμονία τους όσο σκληρή δικηγόρος και αν είναι η Αμάλ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα