Υρώ Μανέ: Πήγα σε οίκο ανοχής για τον ρόλο μου

Υρώ Μανέ: Πήγα σε οίκο ανοχής για τον ρόλο μου

Αποτελεί μια από τις πιο αγαπητές και καταξιωμένες ηθοποιούς στη χώρα μας με σημαντική παρουσία τόσο στην τηλεόραση όσο και το θέατρο.

Ο λόγος για την Υρώ Μανέ η οποία μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε πώς για να προσεγγίσει το ρόλο στην παράσταση «Ρένα» του Αύγουστου Κορτώ που πρωταγωνιστεί επισκέφθηκε έναν οίκο ανοχής.

«Είχα πάρα πολύ ανάγκη να βρεθώ σε έναν χώρο τέτοιο για να πάρω μια γεύση από το τι είναι αυτό το περιβάλλον. Πήγα λοιπόν σε οίκο ανοχής, με καλοδέχτηκαν, φίλη Τατιάνα η οποία με φιλοξένησε εκεί για τις λίγες ώρες που μίλησα με τις κοπέλες, ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να πας σε έναν τέτοιο χώρο και να σε δεχτούν.

Εξήγησα την αιτία που με έφερε εκεί και μοιράστηκαν μαζί μου αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Δεν μπορούσα να τις ψυχαναλύσω σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι καμιά δεν κάνει αυτό το επάγγελμα επειδή το έχει επιλέξει με χαρά. Όλα έχουν γίνει εξ ανάγκης και από πολύ δύσκολες διαδρομές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

-
Σχολιάστε το άρθρο: