Σταμάτης Γονίδης σε Νίνο: Άλλη φορά να με ακούς!

Ο Νίνο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» για το αφιέρωμα στον Σταμάτη Γονίδη και σημειώθηκε ένα περιστατικό μεταξύ τους που δεν έμεινε απαρατήρητο.

Πριν ξεκινήσει ρωτάει τον Σταμάτη Γονίδη που καθόταν στο τραπέζι «Μου επιτρέπεις»; Θέλοντας να ρωτήσει αν μπορεί να πει την μεγάλη επιτυχία του γνωστού καλλιτέχνη «Μια αγάπη δεν τελειώνει μ’ ένα χωρισμό». Ο Σταμάτης Γονίδης του απάντησε «Αφού σου είπα ναι, μπορώ να σου πω όχι;»

Αφού ο Νίνο τραγούδησε έκατσε στο τραπέζι και Σταμάτης Γονίδης του… του εξήγησε για ποιο λόγο δεν θα έπρεπε να το πει τελικά.

«Εσύ είσαι… σταρούμπα. Είσαι ένας καλλιτέχνης που έχεις ένα ορισμένο είδος τραγουδιού, μια γκάμα διαφορετική. Και αυτό που επέλεξες να πεις, εγώ σε άφησα γιατί το ήθελες πολύ. Δεν θα ήθελα να το πεις γιατί εσύ είσαι ποπ τραγουδιστής. Άλλη φορά να με ακούς», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Κοίτα, ο μόνος λόγος που το είπα, συγγνώμη που σε διακόπτω, είναι επειδή μου είπες να μην το πω. Κανένας άλλος λόγος», απάντησε ο Νίνο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα