Έλλη Κοκκίνου: Ήταν η πιο δύσκολη συνεργασία μου! Πνιγόμουν!

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί για συγκεκριμένο διάστημα από τις μεγάλες πίστες, αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε σε συγκεκριμένες συνεργασίες.

“Έχω κάποια στιγμή στο μυαλό μου πως χάνω την Έλλη Κοκκίνου από την επικαιρότητα και από τις πίστες” σημείωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 προς την καλεσμένη του. “Αυτό πρέπει να ήταν περίπου το 2012, 2013, 2014” παραδέχθηκε η ίδια, προσθέτοντας: “Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη. Έκανα συναυλίες από εδώ και από εκεί. Μετά από μια άτυχη συνεργασία, μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ.Ήθελα να κάνω κάτι άλλο”.

Απαντώντας μάλιστα στην ερώτηση για τις επιλογές που έκανε στην καριέρα της, αλλά και τα επιχειρηματικά της βήματα, σημείωσε: “Το κάτι άλλο για να γίνει και να στήσεις σωστά ένα καινούργιο εγχείρημα θες χρόνο και ανθρώπους να σε πιστέψουν. Τότε είχε γίνει πιο βαριά σε μια συγκεκριμένη συνεργασία και δεν μπορούσα. Πνιγόμουν. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανα και, επειδή την αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και δίνομαι 100%, ήθελα να πηγαίνω στο χώρο που εργάζομαι με χαμόγελο. Και να φεύγω με χαμόγελο”.

Αυτή την περίοδο η Έλλη Κοκκίνου εμφανίζεται στην Ιερά Οδό με τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα