Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Μέγκαν Μαρκλ!

Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Μέγκαν Μαρκλ!

 Στις 16.41 ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου του παιδιού:"για αυτό το μικρό πλάσμα μπορείς να πεθάνεις".  Το 8ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, 4ο εγγόνι του πρίγκιπα Καρόλου γεννήθηκε υγιές και αρτιμελές, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. 

 Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Χάρι ο οποίος έλαμπε από χαρά.

Την γέννηση του μικρού Πρίγκιπα ανακοίνωσε το ζευγάρι και στον λογαριασμό του στο Instagram

Συγκινημένος και πανευτυχής ο πρίγκιπας Χάρι με τον ερχομό του γιου του -

Στα Μέσα Ενημέρωσης απευθύνθηκε ο πρίγκιπας Χάρι από το Κάστρο του Ουίνδσορ, αμέσως μόλις η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ γέννησε τον γιο τους.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να ανακοινώσω ότι η Μέγκαν γέννησε ένα αγοράκι το πρωί. Είναι υγιέστατο αγοράκι. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας, ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία που βίωσα. Ξεπερνά κάθε φαντασία αυτό που περνά κάθε γυναίκα. Είμαστε πανευτυχείς και ευγνώμονες για την αγάπη και τη στήριξη του καθενός σας. Ευχαριστούμε... Ακόμη σκεφτόμαστε ονόματα. Ο μπέμπης είναι ακόμη μικρούλης οπότε έχουμε χρόνο. Θα σας δούμε σε περίπου δύο ημέρες ως οικογένεια ώστε να σας δείξουμε και το μωρό" είπε με πλατύ χαμόγελο ο Δούκας του Σάσεξ και πρόσθεσε συγκινημένος:

"Αυτός ήταν ο πρώτος μου τοκετός και ήταν απίστευτα. Είμαι υπερήφανος για τη γυναίκα μου. Ο κάθε πατέρας, γονιός λέει ότι το παιδί του είναι απίστευτο, αλλά αυτό το μικρό πραγματάκι είναι να πεθαίνεις γι' αυτό...".

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα