Κούλλης Νικολάου: Μιλάει για τους λόγους διακοπής του Τατουάζ

Κούλλης Νικολάου: Μιλάει για τους λόγους διακοπής του Τατουάζ

Με τον Κούλλη Νικολάου που εκτός από πρωταγωνιστής είναι και ένας εκ των παραγωγών της σειράς "Τατουάζ" επικοινώνησε το altsantir.gr

Όπως o ίδιος εξήγησε έγινε μία συνάντηση με τους ιθύνοντες του Alpha και μετά από αυτή με τους συνεργάτες του αποφάσισαν να ολοκληρωθεί «Το Τατουάζ».

«Είναι πολλοί οι λόγοι. Δεν έχω συγκεκριμένη απάντηση να δώσω. Σαν καλλιτεχνική ομάδα θεωρήσαμε ότι αυτό έπρεπε να γίνει. Τα γυρίσματα είναι διπλά και πολλά τα επεισόδια. Δεν θέλαμε να δούμε τη δουλειά αυτή να φθείρεται απλά και μόνο για να λέμε ότι κάνουμε μία σεζόν ακόμα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να δώσουμε τέλος, το αγαπάμε το Τατουάζ», ανέφερε.

Όσο αναφορά τη λήξη συμβολαίου του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha και για το αν υπήρξε από το κανάλι η πρόθεση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους ο ηθοποιός απάντησε: «Το συμβόλαιο του Ανδρέα από την αρχή ήταν για δύο χρόνια και λήγει όπως είχε συμφωνηθεί το καλοκαίρι. Έχουμε άριστες σχέσεις με τον σταθμό και προς τιμήν μας, μας ρώτησαν αν έχουμε κάτι άλλο να προτείνουμε αλλά σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάτι. Ασχολούμαστε με ένα σενάριο που προορίζεται για κυπριακό σταθμό», εξήγησε.

Μετά το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ» οι τηλεθεατές σίγουρα περιμένουν από την ομάδα των Ανδρέα Γεωργίου – Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου κάτι καινούργιο και τον ρωτήσαμε αν θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον μια νέα σειρά.

«Ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί κάτι να δείτε από το δεύτερο μισόν της νέας σεζόν, δεν αποκλείεται», δήλωσε.

Όσο για το πού θα φιλοξενηθεί η σειρά εξήγησε ότι θα κάνουν συζητήσεις με τα κανάλια καθώς δεν θα τους δεσμεύει κάποιο συμβόλαιο με κάποιο τηλεοπτικό σταθμό.

 

tvnea

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα