Παντελής Παντελίδης: Τρία χρόνια από το θάνατο του. Συγκινητικό αφιέρωμα

Παντελής Παντελίδης: Τρία χρόνια από το θάνατο του. Συγκινητικό αφιέρωμα

Πέρασαν τρία χρόνια από το θάνατο του πασίγνωστου τραγουδιστής και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του αναμένεται να παρουσιάσει τρεις τηλεοπτικές συναντήσεις που είχε με τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Σημειώνεται ότι μια γεύση από το αφιέρωμα κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες αλλά τελικά λίγο αργότερα κατέβηκε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του Παντελή Παντελίδη, καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από το θάνατό του, παρουσιάζει τις τρεις τηλεοπτικές του συναντήσεις με τον αγαπημένο τραγουδιστή σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα που τον κρατά ζωντανό στη μνήμη όλων.

Στο πρώτο βίντεο, στο 7ο λεπτό, ακούμε το πρώτο τραγούδι που έγραψε ποτέ, στα 14 του χρόνια. Ένα τραγούδι που θυμίζει περισσότερο ροκ μπαλάντα.

Στο δεύτερο μέρος μιλάει για το "Συνοδεύομαι" το οποίο όπως έλεγε, είχε γράψει σε 10 λεπτά. "Τα τραγούδια μου βγαίνουν από ανάγκη γι' αυτό τα γράφω αμέσως", έλεγε.

«Τα τραγούδια μου βγαίνουν από ανάγκη»

Σε κάθε περίπτωση, στην αρχή του αφιερώματος αναμένεται να ακοούσουμε το πρώτο τραγούδι που έγραψε ποτέ, στα 14 του χρόνια. Ένα τραγούδι που θυμίζει κάτι από  ροκ μπαλάντα.

Στο δεύτερο μέρος μιλάει για το «Συνοδεύομαι» το οποίο όπως έλεγε, είχε γράψει σε 10 λεπτά. «Τα τραγούδια μου βγαίνουν από ανάγκη γι’ αυτό τα γράφω αμέσως», έλεγε.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τη συμπλήρωση των τριών χρόνων την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα τελεστεί μνημόσυνο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας για το μνημόσυνο

«Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 9.45, στον Αγ. Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, θα τελεσθεί αρχιερατικό μνημόσυνο για τα 3 χρόνια απουσίας του πολυαγαπημένου μας Παντελή. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην τελετή. Ευχαριστούμε», ανακοίνωσε η οικογένεια του τραγουδιστή.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στο Ελληνικό. Ο γνωστός τραγουδιστής  οδηγούσε ένα τζιπ μάρκας Mercedes.  Έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει με δύναμη πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Στο μοιραίο τζιπ επέβαιναν μαζί με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη.

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στη Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο που δεν είναι άλλο από το τραγούδι.

Για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά κέντρα. Επίσης, βιντεοσκοπούσε τραγούδια τα οποία έγραφε και οι φίλοι του τα ανέβασαν στο Youtube, μέσω του οποίου έγινε γνωστός. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο Αλκοολικές οι νύχτες που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.

Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», Παραμυθιάζομαι»« και «Λιώμα σε γκρεμό» που γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της, Αθηνά. Εμφανιζόταν πάντα με τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι με τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο.

Νέα Σελίδα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα