Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω πολύποδα, έκανα να μιλήσω 40 λεπτά

 Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν ήθελα να με ρωτάνε όλοι γιατί σταμάτησα να τραγουδώ έναν – δύο μήνες και είχαμε πει με τους συνεργάτες μου να μην το βγάλουμε προς τα έξω» είπε ο τραγουδιστής .

«Τότε έκανα και το δίσκο μου. Ήμουν όλη μέρα στο στούντιο, οπότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ήταν για εμένα. Μια εβδομάδα πριν είχα μάθει ότι έχω πολύποδα στις φωνητικές χορδές. Λόγω κούρασης, λόγω παλινδρόμησης, επειδή τραγουδάω πάρα πολλά χρόνια. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ πήγα απλώς για να δω τις φωνητικές μου χορδές, όπως κάνω πάντα. Μου είχε πει ο δάσκαλος της φωνητικής ότι κάτι ακούω το οποίο με προβληματίζει και μου είπε πήγαινε να δεις τον λαιμό σου και πήγα.

Όταν μου είπε ο κύριος Παπάζογλου – μου το είπε με πάρα πολύ χαλαρό τρόπο γιατί είναι μια επέμβαση ρουτίνας για αυτούς ειδικά – «έχεις ένα πολύποδα, δεν είναι τίποτα, θα τον βγάλουμε αύριο μεθαύριο, πρέπει να του κάνουμε επέμβαση». Εκείνη την ώρα ήταν σοκ. Ήμουν με έναν συνεργάτη μου μαζί, μπήκαμε στο αυτοκίνητο, νομίζω γύρω στα 40 λεπτά δεν μιλούσαμε. Απλά οδηγούσα εγώ και δεν λέγαμε κουβέντα. Πάθαμε σοκ και οι δύο.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα όσα δήλωσε

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα