Αιχμές από τη Θεοφανία Παπαθωμά για την παρουσία του Σταρόβα στο YFSF

Αιχμές από τη Θεοφανία Παπαθωμά για την παρουσία του Σταρόβα στο YFSF

Η παρουσία του Δημήτρη Σταρόβα στο Your Face Sounds Familiar έγινε αποδεκτή από όλους με ενθουσιασμό, μιας και μιλάμε για έναν πληθωρικό τύπο που δίνει αυτό το διαφορετικό. Κι ας ξεφεύγουν μερικές φορές οι εκφράσεις του. Η Θεοφανία Παπαθωμά δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς που επικροτούν την παρουσία του.

Δεν ξέρουμε αν παρακινήθηκε από τις χαμηλές βαθμολογίες που μπορεί να έδωσε ο Σταρόβας στον Πασχάλη Τσαρούχα, πατέρα του παιδιού της και πρώην συζύγου της, αλλά σίγουρα δεν είδε με καλό μάτι τις τοποθετήσεις του σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Όπως με την Κατερίνα Στικούδη στη μίμηση της Cher.

Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, όπου δεν κατονομάζει, αλλά υπονοεί τον Δημήτρη Σταρόβα.

«Μπράβο στους συμμετέχοντες στο YFSF 5. Μεγάλα ταλέντα! Πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και το κάνουν άψογα ανεξαιρέτως. Η επιτροπή είναι καλή, θα θέλαμε βέβαια ανθρώπους που είναι σε θέση να κάνουν ανάλογα πράγματα, για να μπορούν να κρίνουν δίκαια και να αποφύγουμε τους κομπλεξισμούς.

Φωτεινή επιλογή η Μιμή Ντενίση, λαμπερή κι εύστοχη. Καθόλου ευχάριστο το ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου, οι εκφράσεις λαχαναγοράς τύπου «ωραία γκόμενα» και να προσπαθείς να βγάλεις ντε και καλά «λίγους», καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Μειώνει την εικόνα μιας κατά τα άλλα άρτιας παραγωγής».

Στο Πρωινό, όπου και παρουσιάστηκαν όσα έγραψε, έθεσαν την ερώτηση στον Δημήτρη Σταρόβα για τους ισχυρισμούς της Θεοφανίας. Η απάντηση του ήταν μάλλον ουδέτερη.

«Τι να πω εγώ τώρα; Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, την καταθέτει, γι’ αυτό βγήκε το ίντερνετ. Μπορεί ο καθένας που δεν είχε λόγο να τον αποκτήσει, ας πούμε. Λέω τώρα εγώ… Δεν ασχολούμαι, δικαίωμα του καθενός να λέει ό,τι θέλει».

Φυσικά από το κάδρο δεν γινόταν να λείψει και η άποψη του Πασχάλη Τσαρούχα.

«Αυτό που έκανε η Θεοφανία είναι ένα σχόλιο σε αυτό που παρακολουθεί, εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω ένα σχόλιο. Στοιχειωδώς μιλάμε με τη Θεοφανία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα