Χαμός στη δίκη! Το όπλο, τα κλάματα της Χριστοπούλου και η παρέμβαση Καλλίτση

Συνεχίζεται στο Εφετείο Αθηνών η δίκη για την υπόθεση της αιματηρής επίθεσης που δέχτηκε ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η αναπαράσταση της απόπειρα δολοφονίας εναντίον τους και η γνωστή booker ξέσπασε σε κλάματα όταν ο δικηγόρος ενός από τους κατηγορούμενους έβγαλε στο δικαστήριο ένα ψεύτικο όπλο. 

«Πρώτη στο βήμα ανέβηκε για να καταθέσει τα όσα έζησε εκείνο το βράδυ η Έλενα Χριστοπούλου. Στην αρχή αποκαλούσε τον πρώην σύζυγό της, κύριο Καλλίτση στην πορεία όμως αποκάλυψε πόσο είχε παλέψει εκείνο το βράδυ και κλαίγοντας είπε “o Πάνος έκανε τα πάντα για να μας προστατέψει εκείνο το βράδυ”. Όταν μάλιστα ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης έβγαλε από τον χαρτοφύλακα ένα όπλο για να της ζητήσει να κάνουν αναπαράσταση για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε σε λυγμούς», είπε, μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο επενέβη ο Πάνος Καλλίτσης και φώναξε «ντροπή σας». 

 

Ο Καλλίτσης μήνυσε για ψευδορκία την πρώην σύζυγό του. "Eχει στα χέρια του γυμνές φωτογραφίες μου"

Χρήματα που θάφτηκαν σε κήπο, κοσμήματα αξίας σε θυρίδες αλλά και οι... γυμνές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τις οποίες, όπως η ίδια υποστηρίζει, έχει στην κατοχή του ο Πάνος Καλλίτσης (!) «επιστρατεύτηκαν» στον αμείλικτο δικαστικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον γνωστό hair stylist και στην εν διαστάσει σύζυγό του Ελενα Χριστοπούλου!

Οι μαρτυρικές καταθέσεις των στενών φίλων της 43χρονης coach μοντέλων στο πλαίσιο της αγωγής με την οποία στρέφεται σε βάρος του επί σειράν ετών συζύγου της πυροδότησαν την οργή του διάσημου κομμωτή, που «απάντησε» με μήνυση «κόλαφο», στην οποία τις κατηγορεί για ψευδορκία κατά συρροή και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο!

Οπως είχε αποκαλύψει με δημοσίευμά της η «Espresso» πριν από δύο εβδομάδες, ο γνωστός hair stylist είχε στραφεί στα ποινικά δικαστήρια σε βάρος της πρώην συντρόφου του και άλλων προσώπων για την ψευδή, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον του η Ελενα Χριστοπούλου, στην οποία του αποδίδει ότι της υπεξαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα! Συγκεκριμένα, στο στόχαστρό του, εκτός από τη 43χρονη coach μοντέλων, βρίσκονται η πρώην πεθερά του, η πανέμορφη κριτής του «GNTM» Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η παρουσιάστρια και στενή φίλη της Χριστοπούλου Μαρία Ηλιάκη, καθώς και ακόμη ένα φιλικό της πρόσωπο, που τάχθηκαν στο πλευρό της καταθέτοντας ως μάρτυρες.

Σύμφωνα με τον κομμωτή των επωνύμων Πάνο Καλλίτση, οι φίλες της πρώην συζύγου του δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να προσπαθούν να παρουσιάσουν μια ψευδή πραγματικότητα στηρίζοντας την εκδοχή της Ελενας Χριστοπούλου και παραποιώντας την αλήθεια, ενώ ζητά την παραδειγματική τιμωρία τους! «Η α' μηνυόμενη (σ.σ.: Ελενα Χριστοπούλου) έχει ασκήσει σε βάρος μου ψευδέστατη και απολύτως αβάσιμη αγωγή» αναφέρει χαρακτηριστικά στη μήνυση ο Πάνος Καλλίτσης, σημειώνοντας ότι «τους αβάσιμους ισχυρισμούς της επιβεβαίωσαν οι ανωτέρω ως μάρτυρες, τελώντας με αυτόν τον τρόπο το αδίκημα της ψευδορκίας».

Προσωπικά δεδομένα

Στη μαρτυρική της κατάθεση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε υποστηρίξει, μάλιστα, ότι υπάρχει κίνδυνος για τα προσωπικά της δεδομένα καθώς στον υπολογιστή της Ελενας Χριστοπούλου, τον οποίο φέρεται ότι έχει στην κατοχή του ο Πάνος Καλλίτσης, υπάρχουν βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της! «Σαν μοντέλο που εμπιστεύεται απόλυτα την booker του, η Ελενα σε αυτόν τον υπολογιστή έχει backstage φωτογραφίες μου, αδημοσίευτες φωτογραφίες μου χωρίς ρετούς, τις polaroids μου, βίντεο και γυμνές φωτογραφίες μου, γι' αυτό θίγονται όλα τα προσωπικά μου δεδομένα όταν ένας τρίτος άνθρωπος εκτός από την Ελενα, δηλαδή ο Πάνος, κρατάει στα χέρια του ένα τόσο σημαντικό “όπλο”, το οποίο εμένα ως προβεβλημένο στα media πρόσωπο μπορεί να με εκθέσει ανεπανόρθωτα» ανέφερε η μάρτυρας.

Οπως επισημαίνει, όμως, στη μήνυσή του ο γνωστός κομμωτής «όλες οι αναφορές της μάρτυρος περί δημιουργίας ανυπέρβλητων προβλημάτων από την υποτιθέμενη απώλεια του υπολογιστή είναι παντελώς ψευδείς και έχουν ως σκοπό να επιβεβαιώσουν απλώς τους ψευδείς αγωγικούς ισχυρισμούς της α' των μηνυόμενων». Την ίδια ώρα... αιχμηρή ήταν η αναφορά του για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μοντέλου που φέρεται ότι βρίσκονται στον υπολογιστή! «Δεν θα σχολιάσω φυσικά ιδιαιτέρως εάν η αξία του υπολογιστή, που την αναβαθμίζει σε 100.000 η Χριστοπούλου στην αγωγή, οφείλεται στα βίντεο και στις γυμνές φωτογραφίες της Παπαγεωργίου» γράφει στη μήνυση.

Από τα «πυρά» του Πάνου Καλλίτση δεν γλίτωσε ούτε η... πεθερά του, την οποία κατηγορεί ότι με την κατάθεσή της θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια του ιδίου και των γονιών του. «Εχει το θράσος να καταθέτει ότι μέρος από τα κέρδη της επιχείρησής μου μου τα έθαβα στο χώμα, στον κήπο, στο σπίτι που μένουν οι γονείς μου, και τα καταθέτει αυτά ενώ γνωρίζει ότι έπεσα θύμα δολοφονικής επίθεσης με οικονομικά κίνητρα και κινδύνευσε η ζωή μου (για την ακρίβεια, ζω από θαύμα) στο πρόσφατο παρελθόν και με τις ψευδείς αυτές αναφορές θέτει σε κίνδυνο και τους γονείς μου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο hair stylist.

«Αναξιόπιστη»

«Η κατάθεση της μητέρας της α' μηνυομένης είναι παντελώς αναξιόπιστη, καθώς αποτελεί αντιγραφή της αγωγής της τελευταίας εναντίον μου και περισσότερο λειτουργεί ως εργαλείο άντλησης παράνομου περιουσιακού οφέλους για την κόρη της σε βάρος της δικής μου περιουσίας, παρά γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την επίδικη αγωγή» σημειώνει.

Στην κατάθεσή της, πάντως, η μητέρα της Ελενας Χριστοπούλου υποστήριζε ότι ο Πάνος Καλλίτσης χρωστάει στην κόρη της χρήματα, ενώ της έχει αφαιρέσει ρούχα και κοσμήματα! «Μέχρι σήμερα ο κ. Καλλίτσης αρνείται να επιστρέψει το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ που του είχε δώσει, τα κοσμήματα που είχε η κόρη μου σε θυρίδα που μίσθωναν από κοινού στην τράπεζα, τα ρούχα και τα κοσμήματά της, που ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στην ίδια, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, που είναι το πολυτιμότερο εργαλείο της δουλειάς της, και διάφορα κινητά πράγματα που της ανήκουν» επισημαίνει στη μαρτυρική κατάθεσή της.

Οι εκατέρωθεν αγωγές του άλλοτε αγαπημένου ζεύγους συζητήθηκαν την περασμένη εβδομάδα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, η απόφαση του οποίο αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα. Αύριο, πάντως, Καλλίτσης - Χριστοπούλου θα βρεθούν και πάλι στα δικαστήρια, όχι ως αντίδικοι αλλά ως μάρτυρες στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο για την αιματηρή ληστεία σε βάρος τους στο γκαράζ του σπιτιού τους, στον Λυκαβηττό, τον Ιανουάριο του 2016.

thetoc, espresso

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα