Μπέσσυ Αργυράκη: Με έχει φλερτάρει γυναίκα και μου είπε ότι πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα

Μπέσσυ Αργυράκη: Με έχει φλερτάρει γυναίκα και μου είπε ότι πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και την δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για πολλά πράγματα μερικά εκ των οποίων είναι η αγάπη, η ζήλια, το αν έχει δεχθεί ερωτικό ενδιαφέρον από γυναίκα και αν θα ήθελε να συμμετάσχει σε talent show σαν κριτής.

«Είμαι πολύ ζηλιάρα. Όταν αγαπώ πάρα πολύ και με πάθος ζηλεύω. Αυτά πάνε μαζί. Όποιος σου πει ότι αγαπάει και δεν ζηλεύει λέει ψέματα», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Με έχει φλερτάρει γυναίκα μέσω του Facebook και μου είπε ότι πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα σ’ αυτή την ζωή και πρέπει να το δεις και αυτό. Εγώ της απάντησα ότι έχει κάνει λάθος και με έχει εκτιμήσει διαφορετικά από αυτό που φαντάζεται και ότι αν θέλει να μείνουμε καλές φίλες μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε αλλιώς θα πρέπει να σταματήσουμε εδώ», απάντησε η Μπέσσυ Αργυράκη σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν την έχει φλερτάρει γυναίκα.

«Θα ήθελα να μου γίνει κάποια πρόταση από την τηλεόραση ίσως για κάποια κριτική επιτροπή σε talent show», ανέφερε η τραγουδίστρια.

europost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα