Θέμος Αναστασιάδης: Η καριέρα, ο γάμος, τα τρία παιδιά και η μάχη με τον καρκίνο

Θέμος Αναστασιάδης: Η καριέρα, ο γάμος, τα τρία παιδιά και η μάχη με τον καρκίνο

Ο ΘέμοςΑναστασιάδης έφυγε από τη ζωή στα 61του χρόνια μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.Ο δημοσαιογράφος και εκδότης έσβησε εχτές Τρίτη στην Ελβετία εκεί που έδθνε την δική του μάχη για τη ζωή

 Ο Θέμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1958 στην Αθήνα. Έγινε γνωστός αρχικά για τις χιουμοριστικές στήλες και τα τηλεοπτικά τοκ σόου.

Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή, στην οποία διετέλεσε και διευθυντής

Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Υπήρξε παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και πρώην παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του Alpha Βασιλική Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια είχαν μετακομίσει στην Ελβετία με τα παιδιά τους κι εκεί έδινε τη μάχη του αλλά δεν ήθελε να μαθευτεί. Στο πλευρό του πάντα το στήριγμά του, η γυναίκα του που έμεινε δίπλα του μέχρι το τέλος.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO