Κατέρρευσε η παίκτρια ριάλιτι μετά τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα

Κατέρρευσε η παίκτρια ριάλιτι μετά τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα

Την ώρα που ο επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των δύο ψυχρών εκτελεστών, η ξανθιά καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week.

Ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με την εν ψυχρώ δολοφονία στην Βούλα, η σύζυγος του θύματος, πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι μόδας, βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016 και απέκτησαν δύο παιδιά.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, την ώρα που ο επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των δύο ψυχρών εκτελεστών, η ξανθιά καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week. Μόλις πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της λίγο καιρό μετά τον γάμο του στη Μύκονο. Στο ριάλιτι μόδας στο οποίο συμμετέχει είχε αναφερθεί πολλές φορές στον σύζυγό της, λέγοντας ότι επηρεάζει σημαντικά το στυλ της.

 Ο 46χρονος, γνωστός με το παρατσούκλι «Αυστραλός» δέχτηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες.

Ο «Αυστραλός» συστηνόταν ως επιχειρηματίας, ενώ στο παρελθόν το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών και ειδικότερα κοκαΐνης.

Σημειώνεται πως ο 46χρονος είχε κατηγορηθεί για τα ίδια αδικήματα και στην Αυστραλία, όπου είχε ζήσει για κάποια χρόνια.

Καρτέρι θανάτου

Ο εκτελεστής περίμενε το θύμα έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε από την πλευρά του συνοδηγού με τρεις σφαίρες.

Ο 46χρονος προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, έπεσε στο έδαφος και εκεί δέχτηκε μια ακόμη σφαίρα από το δράστη.

Το αιματηρό περιστατικό στη Βούλα Αττικής έρχεται ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά τη μαφιόζικη επίθεση στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά γνωστού ανθρώπου της νύχτας.

Η Αστυνομία εξετάζει εάν πρόκειται για ακόμη μία δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στον «κόσμο της νύχτας».

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα