Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Τον περασμένο Σεπτέμβριο “έφυγε” από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, ωστόσο, η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες μέσω των social media.

Αναφερόμαστε στην σπουδαία ηθοποιό, Αναστασία Πανταζοπούλου, η οποία ερμήνευσε τη Μάνα στον Ματωμένο Γάμο. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποίησε τον θάνατο της και την αποχαιρέτησε.

«Τι ΣΠΟΥΔΑΙΑ Ηθοποιός. Την εκτιμούσε-αγαπούσε πολύ η μαμά μου. Στην Ελλα του Αχτενμπους που είχαν κάνει με τον Περικλή Μουστακη στο Κεφαλληνιας πήρα το βάπτισμα του πυρός σε συνεντεύξεις Τύπου! Είχα μιλήσει μαζί της- με κομμένα πόδια και την είχα απολαύσει να κέντα υποκριτικά στη σκηνή! Πως πέρασαν τα χρόνια! Τι κρίμα που χάθηκε και το μαθαίνουμε τόσες μέρες μετά… Έψαξα φωτογραφίες από εκείνη την παράσταση-κάποια αναφορά σε εκείνη και το έργο της στο Ίντερνετ. Τίποτα! Καλό της ταξίδι.», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της που δημοσίευσε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αναστασία Πανταζοπούλου δούλεψε στον κινηματογράφο, στο θέατρο, στο ραδιόφωνο, αλλά και σαν σκηνοθέτης.

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου:

 

 

 

 

 

faysbook

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα