Η Κατερίνα Δαλάκα καταγγέλλει το Survivor: Κάθε βράδυ ήταν σαν 10 χρόνια

Αρκετούς μήνες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Κατερίνα Δαλάκα, το πρόσωπο που συζητήθηκε πολύ με τη συμμετοχή της στο Survivor, μίλησε στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» για την πολύ δύσκολη εμπειρία της στον Αγιο Δομίνικο, τους λόγους που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Το Survivor είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φαίνεται. Να έχεις μόνο ένα ρούχο που ήταν βρεγμένο για 70 μέρες περίπου. Τα παπούτσια σου βρεγμένα. Όταν είσαι στην κανονική σου ζωή, ούτε σταγόνες δεν αντέχεις να πέσουν στο παπούτσι σου. Να πρέπει να περάσει όλο το βράδυ έτσι. Μας φαινόταν σαν 10 χρόνια το ένα βράδυ.

Δεν έφαγα κάτι περίεργο. Μόνο κάτι φασολάκια που μας είπαν ότι ήταν δηλητηριώδη έφαγα. Μας είπαν ότι ήταν καλό να μην τα φάμε γιατί μπορεί να έχουμε στομαχικές διαταραχές. Βέβαια μπροστά στην πείνα μας εγώ τα έφαγα», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, οι δυο τους λέει έχουν μια πολύ καλή κοινή φίλη και έχουν βγει κάποιες φορές. «Δεν τρέχει κάτι άλλο φυσικά!», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Φωλιά των Κου Κου.

thetoc

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ