Γάμος και baby bloom για τη Shaya στη Λευκάδα

 Νυφούλα ντύθηκε χθες στο Νυδρί της Λευκάδας η εκρηκτική Shaya.

Το ειδύλλιο της τραγουδίστριας με τον μουσικό και ηχολήπτη Θοδωρή Παπαντώνη είχε happy end, καθώς επισφραγίστηκε με έναν παραμυθένιο γάμο στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής.

H Shaya έφτασε στον τόπο του μυστηρίου από τη θάλασσα, με μια βάρκα, φορώντας εντυπωσιακό στράπλες νυφικό με την υπογραφή του οίκου Τρανούλη, το οποίο επιμελήθηκε ειδικά γι' αυτήν η σχεδιάστρια Αθηνά Τρανούλη, ενώ είχε τα μαλλιά της χτενισμένα σε απαλές βαγκ. Χρέη κουμπάρων στον γάμο του ευτυχισμένου ζευγαριού εκτέλεσαν δύο κολλητοί φίλοι της νύφης, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων Διονύσης Πυρομάλης και ο Νικόλας Βερύκιος.

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε κι ένα δεύτερο: η βάφτιση του γιου της Shaya και του Θοδωρή, ο οποίος πήρε το όνομα Ιάσονας. Στο πλευρό των δύο ερωτευμένων αυτή την όμορφη μέρα βρέθηκαν καλοί φίλοι και συγγενείς. Η οικογένεια της τραγουδίστριας, μάλιστα, ήρθε στην Ελλάδα από τη Δανία για το χαρμόσυνο γεγονός. Μετά τον γάμο και τη βάφτιση σειρά είχε το γαμήλιο πάρτι στο Νυδρί, με την τραγουδίστρια να παίρνει το μικρόφωνο και να αφιερώνει στον αγαπημένο της ερωτικά τραγούδια.

Σημειώνεται ότι η Shaya και ο Θοδωρής Παπαντώνης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν από τρία χρόνια, ενώ τον Ιούλιο της προηγούμενης χρονιάς ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Το ζευγάρι δεν θα κάνει ακόμη γαμήλιο ταξίδι, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της τραγουδίστριας τη θέλουν στην Αθήνα, μια και θα αρχίσει εμφανίσεις με τον Tonis Sfinos στο κέντρο Βοτανικός Plus.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ