Στασινοπούλου για Παπαζήση: Πολέμησε ώστε να φύγει μετά τα γενέθλια του εγγονού του

Στασινοπούλου για Παπαζήση: Πολέμησε ώστε να φύγει μετά τα γενέθλια του εγγονού του

Η πρώην σύζυγός του Γιώργου Παπαζήση, Τιτίκα Στασινοπούλου, μίλησε για τις τελευταίες ώρες του ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας, τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ηλικία 80 ετών. Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Μαζί σου», η επί 42 χρόνια σύντροφος του θέλησε να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς, αλλά και στον γιο της που στάθηκε πλάι στον πατέρα του ως το τελευταίο λεπτό.

Η ηθοποιός σχολίασε πως ο θάνατος αυτός κλείνει το σημαντικότερο κεφάλαιο στη ζωή της και πρόσθεσε: «Πιο πολλά χρόνια έζησα με τον Γιώργο και την οικογένειά μας, απ' ότι με τους γονείς μου».

Εύχομαι στους γονείς να έχουν τέτοια μεταχείριση από τα παιδιά τους, όπως είχε ο άντρας μου από το παιδί του

«Πάλεψε τρεισήμισι χρόνια, τόσο άντεξε» είπε και πρόσθεσε για τον γιο τους Δημήτρη: «Εύχομαι στους γονείς να έχουν τέτοια μεταχείριση από τα παιδιά τους, όπως είχε ο άντρας μου από το παιδί του. [...] Ήταν δίπλα του όλες τις ώρες, νύχτα και μέρα. [...] Ευχαριστώ το Θεό γιατί μου έδωσε ένα τέτοιο παιδί».

Τα γενέθλια του εγγονού του, Γιώργου

Η κα. Στασινοπούλου μίλησε συγκινημένη για το γεγονός πως ο σύντροφος της ζωής της έμεινε στη ζωή για τα γενέθλια του εγγονού του. «[Ευχαριστώ το Θεό] και για την αντοχή που είχε ο Γιώργος να πολεμήσει, ώστε να φύγει λίγες ώρες μετά τα γενέθλια του εγγονού του» ανέφερε και πρόσθεσε: «Του το είχε ζητήσει άλλωστε ο γιος του. 'Κρατήσου σήμερα, είναι τα γενέθλια του μικρού Γιώργου Παπαζήση' και κρατήθηκε μέχρι που άλλαξε η μέρα».

Του το είχε ζητήσει ο γιος του. Κρατήσου σήμερα, είναι τα γενέθλια του μικρού Γιώργου Παπαζήση

Ο εγγονός του ηθοποιού, που έχει και το όνομά του, γιόρτασε την Δευτέρα τα γενέθλιά του, συμπληρώνοντας τα 9 χρόνια. «Σήμερα θα μάθει και αυτός, αλλά θέλαμε να του το πούμε όταν θα έχει τελειώσει το σχολείο του. Δεν του το είπα το πρωί που έφυγε». πρόσθεσε για τον Γιώργο Παπαζήση τον νεότερο, η γιαγιά του.

Ο χωρισμός και η αντιμετώπιση της ασθένειας

Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Παπαζήσης και η Τιτίκα Στασινοπούλου είχαν πάρει διαζύγιο πριν από μερικά χρόνια. Η ηθοποιός έλεγε τότε πως η ενασχόλησή της με την ακαδημαϊκή της καριέρα και το γεγονός πως είχαν μετακομίσει μακριά από το κέντρο της Αθήνας (και μακριά από τα θέατρα) είχε δημιουργήσει τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι. Ωστόσο, στην ερώτηση της παρουσιάστριας σήμερα, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν χωρίζεις όταν σου χτυπάνε την πόρτα αυτά. Δεν χωρίζεις, όταν την πόρτα του σπιτιού σου χτυπάει, ο χάρος, η αρρώστια πρώτα βέβαια. Ξέραμε ότι δεν θα γίνει καλά, δεν ήταν μυστικό».

Δεν χωρίζεις, όταν την πόρτα του σπιτιού σου χτυπάει, ο χάρος

«Δεν ήθελε να φύγει ο Γιώργος» σημείωσε επιπλέον η ηθοποιός που περιγράφει πως ο ίδιος πάλεψε με την ασθένειά του μέχρι την τελευταία ώρα.

Δείτε όσα είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ η ηθοποιός:

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα