Γκλέτσος: Ζω τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο. Μάλλον το ξεπεράσαμε

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Τατουάζ, της δημοφιλούς σειράς του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί, ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τον καρκίνο και την κατάσταση της υγείας του. Ο Απόστολος Γκλέτσος αφηγήθηκε πώς έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο, μίλησε για τα τρία χειρουργεία καρδιάς τα οποία έχει κάνει, αλλά και για το θάνατο του πατέρα του.

«Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή... Είμαι εφτάψυχος. Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο... Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Κάνουν στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9 ώρες ξύπνιος και βελάζεις από τον πόνο, έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς».

«Με τον καρκίνο στο στομάχι το κατάλαβα επειδή είχα τρομερούς πόνους. Έκανα θεραπείες. Κάνω εξετάσεις και μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε».

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να ακούτε τον γιατρό σας», είπε. «Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι' αυτούς που μένουν πίσω είναι. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: «Φοβάσαι»; «Όχι» μου λέει κι έφυγε γαλήνιος», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα