Ρίκα Βαγιάνη: Η πολύπλοκη οικογένειά της και η φωτογράφιση για το Playboy

Ρίκα Βαγιάνη: Η πολύπλοκη οικογένειά της και η φωτογράφιση για το Playboy

Η Ρίκα Βαγιάνη έφυγε από τη ζωή σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένεια της,σε φίλους ,συνεργάτες και γνωστούς

Η Ρ'ίκα Βαγιάνη, γεννήθηκε το 1962 ως Μαρίκα Ζούλα, κόρη της Βαρβάρας Δράκου και του Οδυσσέα Ζούλα, επιτυχημένου κοσμικογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού. Ήταν μάλιστα από τους δημοσιογράφους που είχαν καλύψει το γάμο του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι στον Αστακό.

Ο γάμος των γονιών της δεν θα κρατήσει πολύ. ...... Ο πατέρας μου ήταν κι εκείνος δημοσιογράφος και μεταξύ των καλύτερων φίλων του ήταν και ο Γιάννης Διακογιάννης, ο οποίος επίσης εκλήθη σε εκείνο το μοιραίο τραπέζι. Ο έρωτας μεταξύ της Βαρβάρας και του Διακογιάννη ήταν κεραυνοβόλος. Όπως μου είχε πει η Ρίκα, ο Οδυσσέας κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τι είχε συμβεί. “Σε έχασα, Βαρβάρα μου…” είπε τότε στη σύζυγό του». Η Βαρβάρα έμεινε με τον Γιάννη μέχρι το θάνατό της, το 2016, από καρκίνο, ενώ είχε ήδη διαγνωστεί καρκίνος και στη Ρίκα.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Lifo περιγράφει τα παιδικά της χρόνια: «Μεγάλωνα με τη μαμά μου και τον πατριό μου, που είχε παιδί από προηγούμενο γάμο, ενώ ο μπαμπάς μου είχε άλλα παιδιά από τον επόμενο γάμο του και ο πατριός μου και η μαμά μου είχαν άλλο παιδί μεταξύ τους...

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα