Πτώση της Αθηνάς Ωνάση από το άλογο!

Πτώση της Αθηνάς Ωνάση από το άλογο!

Δεν πάνε και πολύ καλά τα πράγματα το τελευταίο διάστημα για την Αθηνά Ωνάση, αν κρίνουμε από το πόσες φορές έχει πέσει από το άλογο της σε αγώνες. Η πιο πρόσφατη, αυτή που συνέβη στις Κάννες, ήταν η τρίτη μέσα σε λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη που ανάρτησε το υλικό στο Instagram του.

Η Ελεάννα Τρυφίδου ανέφερε στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά με την ομάδα της, ότι ο Αλέξης Μανθεάκης, στενός συνεργάτης της Αθηνάς μέχρι πριν λίγο καιρό που της είχε σταθεί στο διαζύγιο, ανάρτησε το βίντεο με τη λεζάντα «Tι έγινε πριν 2 εβδομάδες στις Κάννες, τι άλλαξε στη ζωή της Αθήνας Ωνάση και εδώ και δέκα μέρες έχει τη μια αποτυχία μετά την άλλη με πτώση μάλιστα χθες στους αγώνες στις Κάννες; Πολλά τα σενάρια».

Η Αθηνά Ωνάση δεν είχε κάνει τόσες πτώσεις στην καριέρα της πριν απ΄αυτό το διάστημα που έκανε τρεις απανωτές. Ο κύριος Μανθεάκης ίσως να υπονοεί ότι κάτι συμβαίνει στην ψυχολογία και τη ζωή της εν γένει. Η πτώση της πάντως δεν ήταν παρά μια συνηθισμένη πτώση για αναβάτες και έγινε στους διεθνείς αγώνες που έλαβαν χώρα στις Κάννες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα