Ελπίζω να πάω στον γάμο λέει τώρα ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ

Την ελπίδα του να παραστεί στο γάμο της κόρης του Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι εξέφρασε ο πατέρας της νύφης Τόμας Μάρκλ, μερικές ώρες αφότου έφερε τα πάνω… κάτω στον προγραμματισμό του παλατιού!

«Σιχαίνομαι την ιδέα να μην παραστώ σε ένα σημαντικό ιστορικά γεγονός και να μην συνοδεύσω την κόρη μου στην εκκλησία» είπε ο Μαρκλ στην ιστοσελίδα TMZ, προσθέτοντας πως ελπίζει να ταξιδέψει στο Λονδίνο τις επόμενες ημέρες, εάν φυσικά, είναι καλά στην υγεία του.

Παρότι το παλάτι δεν είχε επιβεβαιώσει επίσημα ότι ο πατέρας της Μαρκλ θα την συνόδευε στην εκκλησία, νωρίτερα σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε ότι είναι μια «βαθια προσωπική υπόθεση της Μέγκαν Μαρκλ» και ζήτησε από τα media να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό για όλα όσα συμβαίνουν στο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκλ.

Νωρίτερα σήμερα, το ΤΜΖ αποκάλυψε πρώτο ότι ο πατέρας της Μαρκλ δεν θα παραστεί στον γάμο της, το Σάββατο, με τον Χάρι.



Το TMZ έλεγε αρχικά ότι ο Τόμας Μαρκλ αποφάσισε να μην παραστεί στον γάμο της κόρης του με τον Βρετανό γαλαζοαίματο, μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτουν ότι συμμετείχε σε "στημένες" φωτογραφίες για τους παπαράτσι από τις ετοιμασίες του ιδίου για τον γάμο.

Ο ιστότοπος ανέφερε επίσης ότι ο Μαρκλ υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από έξι ημέρες αλλά δεν παρέμεινε στο νοσοκομείο προκειμένου να παραστεί στη γαμήλια τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

"Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ζητούν ξανά την κατανόηση και τον σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση" ανακοίνωσε το Παλάτι μετά τις νέες εξελίξεις υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει να συμπληρώσει κάτι άλλο για τη νέα αυτή συνθήκη που δυσκολεύει τη Μαρκλ.

Τη Δευτέρα, 14 Μαίου, η ετεροθαλής αδελφή της Μαρλ, Σαμάνθα αποκάλυψε ότι αυτή ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τις φωτογραφίες του πατέρα τους, Τόμας.

"Πολλοί λένε ότι το κάναμε για τα χρήματα, δεν είναι έτσι" είπε η Σαμάνθα στο βρετανικό talk show Loose Women. "Σκοπός μου ήταν να χτίσω μια καλύτερη δημόσια εικόνα για τον πατέρα μας" είπε.

Η Σαμάνθα και ο αδελφός της Tόμας Τζούνιορ δεν θα παρευρεθούν στο γάμο. Η μητέρα της Μαρκλ, Ντόρια Γκάρλαντ θα είναι δίπλα της στο γάμο στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στις 19 Μαίου.

cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα