Γιορτή της Μητέρας: Τα τρυφερά μηνύματα της ελληνικής showbiz για τις μαμάδες!

Μεγάλη γιορτή σήμερα για τις μανούλες όλου του κόσμου και τα social media έχουν γεμίσει με συγκινητικές φωτογραφίες και ευχές για τις μαμάδες που γιορτάζουν!

Άλλοι εύχονται στις μαμάδες τους, άλλες έγιναν μανούλες πρόσφατα και το γιορτάζουν και άλλοι, όπως ο Σάκης Ρουβάς, εύχονται στις γυναίκες τους και μαμάδες των παιδιών τους.

Σάκης Ρουβάς



Ο Σάκης με μια φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη που διάλεξε να γίνει η μητέρα των παιδιών του, της εύχεται χρόνια πολλά με τον πιο γλυκό και όμορφο τρόπο.

Κάτια Ζυγούλη



Aθηνά Οικονομάκου



Για πρώτη φορά γιορτάζει και η Αθηνά, η οποία πριν από έναν μήνα έφερε στον κόσμο τον μικρό Μάξιμο. Σήμερα γιορτάζουν μαζί στη Μύκονο!

Σταματίνα Τσιμτσιλή


Το τρίτο της παιδάκι έφερε η παρουσιάστρια εδώ και λίγες ημέρες. Στις 27 Απριλίου καλοσώρισε το πέμπτο μέλος της οικογένειάς της, καρπό του έρωτά της με τον δικηγόρο σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Ο μικρούλης θα πάρει το όνομα Ιωάννης - Εφραίμ. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν ακόμη δύο κόρες, τη Νάγια και τη Μαίρη.

Τζένη Μπαλατσινού: Το τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της και η απίστευτη ομοιότητα



Η Δούκισσα Νομικού γιορτάζει πρώτη φορά τη μέρα της μητέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι πρόσφατα και είναι τρισευτυχισμένη! Σήμερα γιορτάζει κι εκείνη για πρώτη φορά τη Γιορτή της Ημέρας. Μαζί με την μαμά της Ούρσουλα και τον μικρό Σάββα, ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες.

Σία Κοσιώνη



Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν κυριολεκτικά ξετρελαθεί με τον μικρό πρίγκιπα που ήρθε στη ζωή τους πριν λίγους μήνες και δεν χορταίνουν να ζουν μαζί του μοναδικές στιγμές

Κατερίνα Γκαγκάκη - Το συγκινητικό της μήνυμα για τη μαμά της που έχει χάσει!



«Έχουν περάσει 5 χρόνια που έχασα τη μαμά μου. Και για να είμαι ειλικρινής, το έχω πολύ εκλογικεύσει. Το περίμενα και ήμουν προετοιμασμένη. Πέρασε μία διετία που ήθελα να σηκώσω το τηλέφωνο το βράδυ, κάθε βράδυ, να της εξιστορήσω τα της ημέρας, για να ολοκληρωθεί η μέρα, αλλά πέρασε και αυτή η φάση. Αναρωτιέμαι καιρό αν κάνω κάτι λάθος, αν έπρεπε να έχω εκφράσει κάτι περισσότερο, αλλά νομίζω, κατέληξα. Αισθάνομαι γαλήνη. Αυτή είναι η λέξη που το περιγράφει. Αισθάνομαι τυχερή που είχα αυτή τη μαμά. Που μεγάλωσα με το συγκεκριμένο τρόπο μαζί της. Που αγαπήθηκα τόσο απόλυτα και μου δωσε χώρο πολύ, πάρα πολύ. Να αποφασίζω, να αυτοπροσδιορίζομαι, να επιλέγω. Κι ελευθερία. Άπλετη. Ίσως περισσότερη απ όσο μία μαμά πρέπει να δίνει τελικά. Μου δωσε χώρο να την ακολουθήσω τυφλά, να την κρίνω απόλυτα, να την αμφισβητήσω σκληρά, να τη συγχωρήσω βαθειά, να την λατρέψω σαρρωτικά, να την καταλάβω να την αποδεχτώ και να τη θαυμάσω. Κι είναι αυτό που όλοι οι γονείς θα πρεπε να έχουν το θάρρος και τη δύναμη να κάνουν.

Αν ήμουν η ίδια μαμά, αν γινόμουν, δεν θα το κατάφερνα πιστεύω. Το χω σκεφτεί πολλές φορές.

Καταλήγω όμως. Δεν μου λείπει. Γιατί αισθάνομαι γαλήνη που την είχα. Κι αυτό είναι μεγάλη κατάκτηση.

Απλώς, να μού λεγε, ότι θα πάνε όλα καλά. Καμιά φορά. Αραιά και που».

Ελεονώρα Μελέτη



Η παρουσιάστρια έγινε μητέρα στις 13 Απριλίου. Η Ελεονώρα γέννησε με καισαιρκή ένα κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Αλεξάνδρα. Αλεξάνδρα ονομάζεται η πεθερά της, η μητέρα του επιχειρηματία συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη,  με την οποία η παρουσιάστρια έχει πολύ καλή σχέση.

Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη μαμά της



Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τη μάμα του, που έχει χάσει



Αλέκα Καμηλά



Νόνη Δούνια



Σίσσυ Χρηστίδου




Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα