Αγριεύει η κόντρα! Σου έχει κάνει μήνυση η Ελένη Φιλίνη-Βάνα Μπάρμπα: Στ' @ρχ...@ μου!

Αγριεύει η κόντρα! Σου έχει κάνει μήνυση η Ελένη Φιλίνη-Βάνα Μπάρμπα: Στ' @ρχ...@ μου!

Σε άγρια κόντρα εξελίσσεται η διαμάχη μεταξύ της Ελένης Φιλίνη και της Βάνας Μπάρμπα.

Αφορμή για τον καυγά στάθηκε η ατάκα της Βάνας Μπάρμπα σε ένα χιουμοριστικό βίντεο της τηλεοπτικής εκπομπής «Dot» στο οποίο, μεταξύ αλλων, ακούστηκε να λέει τα εξής:

«Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ».

Λόγια που εξόργισαν την Ελένη Φιλίνη η οποία κινήθηκε άμεσα νομικά, καταθέτοντας μήνυση. Από την πλευρά της, πάντως, η Βάνα Μπάρμπα αρνείται ότι τα λόγια της αφορούσαν την ηθοποιό και υποστήριξε ότι μιλούσε για τον εαυτό της, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου που όμως κόπηκε στο μοντάζ.

Η Ελένη Φιλίνη δηλώνει ανένδοτη και δε δέχεται καμιά συγγνώμη, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται για κάποιο «σκούντηγμα» να ζητήσει κάποιος συγχώρεση και να λήξει το θέμα. Κατά την ηθοποιό πρόκειται για τεράστια προσβολή που, μάλιστα, πίσω της κρύβει σκοπό και «πόνο».

Η αντίδραση της Βάνας Μπάρμπα όταν ενημερώθηκε ότι η Ελένη Φιλίνη κατέθεσε τελικά μήνυση όπως είχε πει από την αρχή ήταν αρκετά έντονη: : "Στα αρχ…α μου! Δεν με ενδιαφέρει, ας κάνει ότι θέλει! Δεν με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Έχω να φοβηθώ τίποτα; Δεν είπα ποτέ κάτι για την κοπέλα. Αυτό ήταν ερώτηση σε μένα το «τι δουλειά κάνετε» του δημοσιογράφου, το οποίο κόπηκε. Από εκεί και πέρα αν θέλει να το πάμε στα δικαστήρια, κανένα πρόβλημα" είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα