Μαγιό & Βερμούδες: τα απαραίτητα για ένα δροσερό καλοκαίρι!

Μαγιό & Βερμούδες: τα απαραίτητα για ένα δροσερό καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι δε χρειάζεστε πολλά ρούχα ένα μαγιό, μια βερμούδα, ένα t-shirt και είστε έτοιμοι να απολαύσετε αυτή την εποχή του χρόνου που όλα κυλάνε πιο χαλαρά & ήρεμα …σε πιο αργούς ρυθμούς.

Προμηθευτείτε από τώρα, λοιπόν, τα βασικά για να μη χάσετε στιγμή από τις δροσερές και διασκεδαστικές στιγμές στην παραλία.

Η 3GUYS είναι εδώ για να προτείνει τα καλύτερα ανδρικά μαγιό και βερμούδες της αγοράς.

Μαγιό… όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο!
Η αλήθεια να λέγεται…το πιο πολυφορεμένο κομμάτι του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από το ανδρικά μαγιό. Είναι απόλυτα λογικό καθώς με αυτό κάνετε ηλιοθεραπεία, παίζετε ρακέτες ή beach volley, πάτε για φαγητό ή καφέ μετά το μπάνιο, επομένως πρέπει πάντα να έχετε εναλλακτικές στην ντουλάπα σας…

Και αυτό γιατί μπορεί να μην προλάβετε να πλύνετε κάποιο αλλά δε θέλετε να χάσετε και το μπάνιο σας.

Ένα μονόχρωμο είναι ένα βασικό κομμάτι. Η 3GUYS προτείνει μονοχρωμία με ρίγα διαφορετικού χρώματος στο πλάι.

Φυσικά και ένα με στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Το σχέδιο της 3GUYS με πράσινα φύλλα χαρίζει μια τροπική αίσθηση.

Για τις μέρες που δεν πάτε παραλία, αλλά ζητάτε την άνεση…
ΟΚ η άδεια μπορεί να είναι περιορισμένη και δε θα βρίσκεστε σε beach parties ή σε δαντελωτές ακτές όλη τη σεζόν. Τι γίνεται, λοιπόν, όταν είστε στην πόλη και θέλετε να ντυθείτε για να περάσετε όμορφα τις ώρες που είστε εκτός δουλειάς; Για τις περιπτώσεις αυτές μία είναι η λύση, οι ανδρικές βερμούδες. Μακό, τζην, λινή ή chinos αποτελούν το παντελόνι που θα κάνει περισσότερο δροσερές τις μέρες αυτές.

Μια κλασική επιλογή είναι οι τζην, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα με μακό t-shirts ή πουκάμισα!

Φυσικά και τα chinos αποτελούν μια εξίσου ευκολοφόρετη λύση, μια σταθερή αξία που αποπνέει class και δυναμισμό. Το ανοιχτό γκρι χρώμα είναι ευέλικτο ενώ ξεχωρίζει και για τη μοναδική εφαρμογή του.

Το ζητούμενο είναι η άνεση. Αν αυτή συνδυάζεται και με κομψότητα τότε το καλοκαίρι αυτό σας περιμένει να χαρείτε κάθε του στιγμή είτε στη θάλασσα είτε στην πόλη παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έτσι, θα δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα μείνουν αναλλοίωτες στη μνήμη σας για πολλά χρόνια!

Σας άρεσαν οι προτάσεις της 3GUYS;

Βρείτε τες εδώ: Ανδρικό μαγιό JAS-B, Ανδρικό μαγιό LEAVES GREEN, Ανδρική jean βερμούδα LUCAS & Ανδρική Τσίνος Βερμούδα ROSCOE.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα