Έξυπνα τρικ για την εφαρμογή του κραγιόν που θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα

Έξυπνα τρικ για την εφαρμογή του κραγιόν που θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα

Μία από τις πιο διάσημες μακιγιέρ στον κόσμο, η Lisa Eldridge, με δημοφιλείς πελάτισσες όπως η Dua Lipa και η Lily Collins, μοιράζεται μυστικά τρικ για την εφαρμογή του κραγιόν που μόλις μάθετε σίγουρα θα θέλατε να γνωρίζατε νωρίτερα.

Ανακατέψτε με το highlighter
Εάν φοράτε ένα έντονο χρώμα στα χείλη σας, αναφέρει το byrdie.com, αυτό που μπορείτε να κάνετε για ένα πιο ομοιόμορφο συνολικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας είναι να ανακατέψετε το αγαπημένο σας κραγιόν με λίγο από το highlighter σας και να το εφαρμόσετε στα χείλη σας. Αυτό το απλό αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό τρικ θα διασφαλίσει ότι όλοι οι τόνοι στο μάγουλό σας -όπου εφαρμόζεται κυρίως το highlighter- φαίνονται ωραία και δεν ανταγωνίζονται τα χείλη σας.

Εφαρμόστε το στα μάτια σας
Στην περίπτωση που θέλετε το μακιγιάζ σας να χαρακτηρίζεται από μονοχρωμία, μπορείτε να εφαρμόσετε το κραγιόν σας και στα μάτια, στη θέση της σκιάς. Για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, ωστόσο, μπορείτε να εφαρμόσετε μία μικρή ποσότητα παλ χρυσής σκιάς στην εσωτερική γωνία των ματιών σας.

Χρησιμοποιήστε το ως ρουζ
Μία από τις πιο δημοφιλείς απορίες των γυναικών, σύμφωνα με την προσωπική μακιγιέρ της Dua Lipa, είναι ποια απόχρωση ρουζ ταιριάζει με το κόκκινο κραγιόν. Η πρότασή της, για να μην υπερκαλύπτει το ρουζ το κραγιόν σας, είναι να εφαρμόσετε το δεύτερο και στα μάγουλά σας και να το απλώσετε με τα δάχτυλά σας απαλά και ομοιόμορφα.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα