Survivor All Star - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Απόψε θα δούμε ακόμα έναν αγώνα ασυλίας, μόλις λίγες εβδομάδες πριν το οριστικό φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης. 

Με τους Κόκκινους να είναι μόλις τέσσερις και τους Μπλε να ελπίζουν πως δεν θα χάσουν ακόμα έναν παίκτη τους όπως προσφάτως τον Γιώργο Ασημακόπουλο ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα, οι δύο ομάδες ρίχνονται με φόρα και δυναμισμό στον στίβο μάχης για να κατακτήσουν την πολύτιμη πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες που θέλουν να διατηρήσουν το ρόστερ τους ώστε να πάνε όσο γίνεται πιο δυνατές προς τον τελικό.

Ποιοι όμως δεν θα τα καταφέρουν;

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι οι Μπλε. Κάτι που σημαίνει ότι οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα κληθούν να ψηφίσουν στο Συμβούλιο του Νησιού τον υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα ίδια spoilers που φτάνουν στην Ελλάδα σήμερα θέλουν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Μελίνα.

Επιλογή μάλλον αναμενόμενη για τους Κόκκινους που είναι μόλις τέσσερις. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει ολόκληρος σαματάς με τον Βασάλο να τα έχει βάλει με τη Μαριαλένα επειδή τον είχε ψηφίσει.

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως είναι η σειρά της Μελίνας Μακρή να βρεθεί στον τάκο. Απόψε το βράδυ θα δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο spoiler.

πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα