Σασμός Σπόιλερ: Η Βασιλική είναι έτοιμη να πει την αλήθεια για στον Νικηφόρο!

Σασμός Σπόιλερ: Η Βασιλική είναι έτοιμη να πει την αλήθεια για στον Νικηφόρο!

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 147-148-149
 
Ο Μαθιός εξομολογείται στον Παπά Μιχάλη ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή. Ο Νικηφόρος πιέζει τη Βασιλική να του πει τι έχει συμβεί με τον Μαθιό αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Η Αργυρώ θέλει να αποφύγει να μείνει το παιδί μόνο του στο σπίτι της Καλλιόπης και ο Αστέρης της ζητά να μείνει κι αυτή. 

Η Άννα ζητά από την Θοδώρα να επισκεφτεί έναν γυναικολόγο για να μάθει αν μπορεί να κάνει παιδιά κι εκείνη αντιδρά. Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Βαγγέλη για το άλλοθι που έχει δώσει στον Ευθύμη χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί τι έγινε τη μέρα του γάμου. Η Βασιλική ζητά από την Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιο της με τον Μαθιό.

Επεισόδιο 148

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη και την Αργυρώ για το θέμα του παιδιού. Εκείνοι προσπαθούν να της εξηγήσουν, αλλά δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της Τζένης και του Μανόλη, και η αντίδρασή του είναι άσχημη.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη μητέρα τους. Οδηγούνται σε μία απόφαση, η οποία θα πέσει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων. Ο Ευθύμης συνεχίζει να πολιορκεί τη Στέλλα, η οποία δεν ξέρει πως να αντιδράσει.

Η Βασιλική προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, την ώρα που ο παπάς βασανίζεται από το δίλημμα για το αν πρέπει να της αποκαλύψει την αλήθεια για το Νικηφόρο. Η νύχτα που θα ακολουθήσει θα είναι μακρά και οι εξελίξεις απρόβλεπτες.

 Επεισόδιο 149

Η ψυχρότητα της Καλλιόπης απέναντι στον Αστέρη και τον Μαθιό διακόπτεται με μία έκπληξη, ενώ στο Βρουλακέικο παρά τις προσπάθειες του Παύλου η οδηγία της παιδοψυχολόγου να προστατευτεί το παιδί παίζει ακόμα τον πρώτο ρόλο. Στο μεταξύ ένα μήνυμα της Έλενας ταράζει την ευτυχία του Λευτέρη, ενώ η Θοδώρα προετοιμάζεται όλο χαρά για τον αρραβώνα.

Ο Φαρμάκης απορρίπτει την πρόταση της Στέλλας, ενώ οι γονείς της βρίσκονται στο σημείο μηδέν και ο Νικηφόρος κοψοχολιάζει τη Τζένη και τον Μάνο, αλλά τελικά αποδέχεται τη σχέση τους. Καθώς ο Αντώνης σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό, η Βασιλική κρατά επιτέλους την αλήθεια για τον Νικηφόρο στα χέρια της και είναι έτοιμη να του την πει…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα