Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθαρίζει για τον Mente Fuerte

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθαρίζει για τον Mente Fuerte

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας για την εκπομπή Γεια σου λίγο πριν αναχωρήσει για την Μύκονο και μίλησε για τον Mente Fuerte, τον Στάθη Σχίζα και το να θα είναι την νέα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Αισθάνομαι πολύ οικεία με το να υπάρχω στην τηλεόραση και να συμμετέχω σε τέτοιες εκπομπές. Δεν ξέρω αν θα με δείτε εκεί, αυτές είναι κρίσιμες ερωτήσεις. Το Shopping Star είναι σίγουρα το στοιχείο μου, μου αρέσει η μόδα και νομίζω ότι θα το έκανα με χαρά. Το ακούω» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω χρεωθεί. Πρέπει πια να κρατώ μία απόσταση. Είδες να γίνεται κάτι; Είδες κάτι που δεν είδα; Δεν χόρευα μαζί του. Ήμασταν σε μία κοινή παρέα. Ανταλλάξαμε μία δύο κουβέντες, όπως θα το έκανα με τον καθένα που θα ήμουν στην παρέα του. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα από διαφορετικές κοινές παρέες. Μπορεί να τριτώσει και να με δεις κι άλλη φορά. Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο, είναι τι θα μου βγάλει ο άλλος είτε είναι φίλος ή σύντροφος» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε για τον Mente Fuerte.

 «Πλέον δεν ενδιαφέρει και κανέναν γιατί δεν έχουμε και κάτι να πούμε. Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σημείο σε αυτόν τον χωρισμό. Έχει τύχει να μιλήσουμε για κάποια πρακτικά θέματα. Το block νομίζω ότι ήταν κάτι παρορμητικό από την μεριά του. Εγώ δεν θα το έκανα και δεν μου αρέσει να παίζω με το block και το unfollow» κατέληξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα