Τριαντάφυλλος για Survivor: Πώς γίνεται οι παίκτες να γνωρίζουν τραγούδι που κυκλοφόρησε τον Απρίλη

Τριαντάφυλλος για Survivor: Πώς γίνεται οι παίκτες να γνωρίζουν τραγούδι που κυκλοφόρησε τον Απρίλη

Ο Τριαντάφυλλος παρατήρησε ένα σχετικό απόσπασμα από το survivor all star και έδωσε στεγνά τους παίκτες και την παραγωγή!

Με αφορμή ένα τραγούδι του τράπερ Rack, που τραγουδούσαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι ο Ηλίας Μπόγδανος, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σε ένα διάλειμμα του αγώνα ασυλίας, ο Τριαντάφυλλος αναρωτιέται πως το ξέρουν το τραγούδι αφού κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και οι παίκτες είναι στο survivor και δεν έχουν επαφή με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος έγραψε στο Instagram:

«Λοιπόν αδερφέ μου @Rack.barcode, πες στον κόσμο πότε βγήκε αυτό το τραγούδι; Μιλήσαμε και μου είπες ότι βγήκε πριν 2 μήνες! Λοιπόν ο Μπόγδανος, ο Μάριος και η Στέλλα πού το ξέρουν ρε μάγκες; Άντε γεια ρε! Το τραγούδι είναι πριν 2 μήνες κι αυτοί είναι μέσα 5 μήνες και το ξέρουν;».

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αποκάλυψε πως στα ξενοδοχεία όταν κερδίζουν έπαθλα υπάρχει ίντερνετ και οι παίκτες βρίσκουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποσπάσματα εκπομπών στο YouTube ή να ακούσουν μουσική και έτσι θα άκουσαν και αυτό το τραγούδι.

O Τριαντάφυλλος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση για το survivor all star και ρωτήθηκε αν θα είναι στο Fame Story την επόμενη τηλεοπτική σεζόν: «Μπορεί να δούμε πράγματα, περιμένετε. Δεν ξέρω τίποτα ακόμα πραγματικά. Θα έρθω από κει στο στούντιο να τα ξεκαθαρίσουμε όλα»!

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα