Παγιδευμένοι: Άννα και Σταύρος συμμαχούν για τον Αλέκο - Η Ειρήνη υπόσχεται εκδίκηση

Παγιδευμένοι:  Άννα και Σταύρος συμμαχούν για τον Αλέκο -  Η Ειρήνη υπόσχεται εκδίκηση

Καταιγιστικές μοιάζουν να είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» προχωρώντας προς το τέλος, τουλάχιστον, της πρώτης σεζόν.

Μετά το τελεσίγραφο της Άννας, ο Δημήτρης αποφασίζει να σταθεί δίπλα της, μένοντας μακριά από την οικογένειά του. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη το µόνο που θέλει είναι να δει τον Θοδωρή να σαπίζει στη φυλακή, αφού είναι πεπεισμένη πως αυτός σκότωσε τον πατέρα της.

Την ίδια ώρα, ο Μάρκος, µε εντολή του Αλέκου, φυγαδεύει τον Άκη και τον κρύβει σε ένα ξενοδοχείο, δίνοντάς του ψεύτικη ταυτότητα. Και µόνο στη σκέψη πως οι Αρχές μπορεί να οδηγηθούν στα ίχνη του Άκη, ο Χατζής ταράζεται, αφού έχει φτάσει πιο κοντά από ποτέ στο να αποτελειώσει την οικογένεια του Δημήτρη. Παράλληλα, ο Ανδρέας µε τον Σταύρο πιστεύουν ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο σκηνικό του φόνου του Κοσμά, το οποίο ενδέχεται να είναι αυτό που τελικά τον δολοφόνησε. Λίγο αργότερα, ο Σταύρος, προσπαθώντας να βρει αποδείξεις για την παρουσία του τρίτου προσώπου στο σημείο του φόνου, πιέζει την Άννα, η οποία του αποκαλύπτει πως εκείνος που την οδήγησε στην αποθήκη ήταν ο Χατζής.

Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα στο περιοδικό My Tv, η Άννα και ο Σταύρος αποφασίζουν να συμμαχήσουν βάζοντας στο στόχαστρό τους τον Αλέκο ώστε να μάθουν ποιος ήταν τελικά ο ρόλος του στη δολοφονία του Κοσμά. Παρότι οι δυο τους συμφωνούν να µην αποκαλύψουν τα όσα γνωρίζουν για να πιάσουν τον Χατζή απροετοίμαστο, η Άννα εξακολουθεί να πιστεύει πως ο δολοφόνος του πατέρα της είναι ο Θοδωρής. Στο μεταξύ, η Ειρήνη, από τη στιγμή που μαθαίνει πως ο Θοδωρής συνελήφθη για τον φόνο του άντρα της, κοντεύει να τρελαθεί. Ο πόνος και η οργή την έχουν κυριεύσει και διψάει για εκδίκηση. Όντας σε έξαλλη κατάσταση, πηγαίνει στο σπίτι του Σπύρου για να ζητήσει εξηγήσεις. Με τα µάτια της να πετούν σπίθες, ουρλιάζει λέγοντας πως θα κάνει τα πάντα για να χωρίσει τον Δημήτρη από την κόρη της.

Μάλιστα, τονίζει πως έχει βάλει σκοπό ζωής να καταστρέψει τους γιους του και κυρίως τον Δημήτρη, αφού τον θεωρεί υπεύθυνο για τη συμφορά που βρήκε την οικογένειά της. Έτσι, λοιπόν, ξεκινάει και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Κι ενώ ο Δημήτρης αγνοεί πως έχει αποκτήσει έναν νέο εχθρό, ο Σταύρος και ο Ανδρέας βρίσκουν τον τρίτο κάλυκα στον τόπο του εγκλήματος. Πλέον είναι σίγουροι για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον φόνο του Κοσμά, γι’ αυτό και καλούν τον Θοδωρή για αναπαράσταση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα