J2US: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος – Αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε

J2US: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος – Αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε

Μαζί με τον παρτενέρ της, Τριαντάφυλλο βρέθηκε εκ νέου στη σκηνή του J2US η Φελίσια Τσαλαπάτη το βράδυ του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Η ερμηνεία του ζευγαριού, ωστόσο, κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου.

Μάλιστα, οι τρεις κυρίες της επιτροπής του J2US ήταν ιδιαιτέρως αυστηρές στα σχόλια που παρουσίασαν προς την όμορφη ραδιοφωνική παραγωγό. «Βλέπω ότι προσπαθεί η Φελίσια, κάνει φιλότιμη προσπάθεια να πει ένα τραγούδι το οποίο θέλει ερμηνεία και να βγάζεις την ψυχή σου. Δεν μπορεί να το κάνει, δεν είναι εύκολο. Είναι και η χροιά της που είναι απαλή, γλυκούλικη και παιδική οπότε εμένα δεν με αγγίζει και δεν με πείθει. Παρόλα αυτά όμως βλέπω ότι κάνει φιλότιμη προσπάθεια. Έκλεισε τα ματάκια της, προσπάθησε να μπει μέσα στα συγκλονιστικά λόγια που έχει το τραγούδι αλλά δεν έφτασε σε μένα» τόνισε, αρχικά, η Καίτη Γαρμπή για την προσπάθεια της Φελίσιας Τσαλαπάτη.

Θέλοντας να υπερασπιστεί το ερμηνευτικό του ταίρι, ο Τριαντάφυλλος τόνισε τα εξής στον αέρα του J2US. «Μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας..

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα