Η γη της ελιάς: Ο Μιχάλης υπογράφει την καταδίκη του

Ο Μιχάλης Οικονομέας είναι ο επόμενος ήρωας της Γης της ελιάς που θα πέσει νεκρός το επόμενο διάστημα.
 Ο Μιχάλης Οικονομέας δεν μπήκε με το δεξί στη «Γη της ελιάς». Έκανε την εμφάνισή του στην δίκη της Αθηνάς, όπου υπήρξε καταπέλτης εναντίον της άτυχης γυναίκας με συνέπεια αυτή να καταδικαστεί. Ευτυχώς, ένα τυχαίο γεγονός αποκάλυψε την ταυτότητα του πραγματικού δολοφόνου του Δημήτρη κι έτσι η χήρα του Ιπποκράτη επέστρεψε στη Μάνη και στην αγαπημένη της ασχολία που δεν είναι άλλη από τον οικογενειακό ελαιώνα.

 Επιστρέφοντας στη Μάνη η Αθηνά βρήκε μπροστά της δύο ανθρώπους από το παρελθόν, οι οποίοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για τη βλάψουν. Ο ένας είναι ο εισαγγελέας, ο οποίος μετακόμισε στην περιοχή και την πολιορκεί. Το δεύτερο πρόσωπο είναι η προγονή της, η Μυρτάλη, η οποία θέλει με κάθε τρόπο να εκδικηθεί την οικογένεια των Βρεττάκων.

Η Αθηνά είναι θορυβημένη από την σχέση της Μυρτάλης με τον Αλέξη, τον οποίο υποψιάζεται για τον θάνατο του Γεράσιμου. Όσο και αν η Μαργαρίτα, βασανισμένη από τις ενοχές της, προσπαθεί να «κουκουλώσει» την βίαιη συμπεριφορά του γιου της, εκείνη είναι βέβαιη ότι ο Αλέξης είναι μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα