Μουτσινάς κατά Καινούργιου: Αυτό είναι φρικτή τηλεόραση

Μουτσινάς κατά Καινούργιου: Αυτό είναι φρικτή τηλεόραση

Μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» της Παρασκευής πέρασε από… κόσκινο ο Νίκος Μουτσινάς, για μια ακόμη φορά, σύσσωμη την ελληνική τηλεόραση.

Όταν, μάλιστα, προβλήθηκε στον αέρα ένα απόσπασμα από την Super Κατερίνα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ εξερράγη με την προσέγγιση στην Ελίνα Παπίλα.

«Αυτό είναι φρικτή τηλεόραση»

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς αναφώνησε αμέσως μετά την προβολή «αδελφοί μου φτάνει, φτάνει, γκώσαμε, έλεος, αρκετά! Φτάνει! Φτάνει! Φτάνει! Ρε, άκου τώρα για να το δούμε λίγο ως παρατηρητές. Σχολιάζουν η Χρύσλα και η Κατερίνα πόσες κάμερες που… αν έκανε 30% δεν θα ήταν καμία! Πήγατε γιατί δεν έκανε 30% να της πείτε ότι «δεν έκανες νούμερα, πως νιώθεις;» και να της «πείτε» κάτι που δεν είπε ποτέ τίποτα τέτοιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Τις είδαμε τις δηλώσεις της. Αν δεν είχε δει η κα. Παπίλα τις δηλώσεις και τις έλεγε ο δημοσιογράφος «η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε ότι κλέψατε», η κοπέλα θα απαντούσε «μα δεν κλέψαμε κάτι». Θα ξαναπήγαιναν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα έλεγαν πως «είπε ότι τελικά δεν έκλεψαν». Δηλαδή καταλαβαίνεις τι γίνεται;» είπε αρχικά.

«Τελειώνετε ρε με αυτό! Είναι πάρα πολύ παλιό! Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ούτε καν παλιά. Γιατί παλιά που ήταν, έχω και γω δουλέψει στο Κους Κους και τα λέω από εμπειρία και όχι από καθηγητιλίκι όλα αυτά, τα κάναμε γιατί ήταν ξεδιάντροπα αλλά δεν μας ένοιαζε και χαιρόμασταν. Εδώ είναι όλο καλυμμένο, ότι «πήγαμε για το ρεπορτάζ» αλλά… πήγαμε να τα κάνουμε άνω κάτω» συμπλήρωσε.

«Ντροπή! Όχι εσύ Κατερίνα, η άλλη… μην αρχίσει και με βρίζει» κατέληξε, σε αυστηρούς τόνους, ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα