Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης ξυπνά, αλλά δεν θυμάται τίποτα! Η Μαρίνα καταρρέει

Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης ξυπνά, αλλά δεν θυμάται τίποτα! Η Μαρίνα καταρρέει

 Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης κερδίζει τη μάχη με τον θάνατο και ξυπνά από το κώμα, στη σειρά Σασμός. Η χαρά όλων είναι τεράστια, μέχρι που…

Οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια πως ο αστυνόμος έχει χάσει τη μνήμη του. Δυστυχώς δε θυμάται κανέναν και τίποτα από τη ζωή του. Οι αναμνήσεις θα αργήσουν να επανέλθουν, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος κάποια γεγονότα να μη τα θυμηθεί ποτέ ξανά.

Η Μαρίνα καταρρέει. Ο άντρας της την κοιτάζει στα μάτια και δε την αναγνωρίζει, δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί της, γιατί δε την ξέρει! Οι επόμενες μέρες προβλέπονται αρκετά δύσκολες για όλους..

 Ο Αντώνης, όχι μόνο δε θυμάται γεγονότα και πρόσωπα, αλλά δε θυμάται και το επάγγελμά του, ως διοικητής της αστυνομίας. Αυτό του στερεί τη δυνατότητα να επιστρέψει στο πόστο του.

Μέρα με τη μέρα, συνειδητοποιεί ότι τα χάνει όλα. Δεν έχει δουλειά, δεν έχει δικούς του ανθρώπους να μοιραστεί τον πόνο του, δεν έχει τίποτα και κανέναν στο πλευρό του. Όλο αυτό τον ταλαιπωρεί και τον πληγώνει βαθιά..

Θα καταφέρει να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του; Μετά το κώμα, όλα είναι πολύ πιο δύσκολα για τον Αντώνη, στη σειρά Σασμός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα