Ο Λιάγκας απαντά στον Λαζόπουλο: Δεν έχεις λόγο να καταφεύγεις σε μικρότητες. Λυπάμαι πραγματικά

Ο Λιάγκας απαντά στον Λαζόπουλο: Δεν έχεις λόγο να καταφεύγεις σε μικρότητες. Λυπάμαι πραγματικά

Σε έχω βάλει σε κάποιο στόχαστρο; Και μη δείχνεις εμμονή, γιατί οι εμμονές και οι εμμονές του παρελθόντος δεν σε οδήγησαν καλά. Είναι κρίμα. Είσαι μεγάλος και σπουδαίος καλλιτέχνης, θαυμάζω το ταλέντο και το χιούμορ σου. Δεν έχεις λόγο να καταφεύγεις σε μικρότητες. Λυπάμαι πραγματικά..... 

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στα «πυρά» που δέχθηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο.

 «Τώρα να του απαντήσω; Ή να μην απαντήσω; Δεν θα απαντήσω στον Λαζόπουλο αλλά στον κόσμο για να καταλάβει πώς γίνεται το πράγμα. Πρώτον δεν γνωρίζω πού στέλνει η αρχισυντάκτρια τα συνεργεία το βράδυ. Δεν με απασχολεί, εγώ αποφασίζω και έχω την πλήρη ευθύνη για τα θέματα που παίζουν στον αέρα. Μου λένε το πρωί τα θέματα και αποφασίζω τι θα παίξουμε και τι όχι.

 Το πού στέλνει το βράδυ συνεργείο το βράδυ, δεν το γνωρίζω. Πολλές φορές, όταν στέλνουμε συνεργείο και ο άνθρωπος έχει ενοχληθεί από αυτό και μας λέει ότι δεν θέλει να το παίξουμε, δεν το έχω παίξει ποτέ. Ποτέ δεν έχω παίξει θέμα ανθρώπου που έχει πει ότι δεν θέλει να το παίξουμε. Στον ίδιο δημοσιογράφο, τον Γιάννη Μαλλιαρό, χωρίς να είναι μία σύμβαση ‘έλα να σου κάνω συνέντευξη ο κος Λαζόπουλος είχε μιλήσει επί μακρόν. Τότε του άρεσε, τώρα δεν του άρεσε. Δεν τα παίξαμε τα πλάνα και δεν κατάλαβα γιατί δείχνει ενοχλημένος.

 Πίστεψέ με Λάκη, ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνεις στη ζωή σου. Δεν με απασχολεί ειλικρινά και ούτε έχω καμία εμμονή με κανέναν να πω να στείλουν κάμερα στον Λαζόπουλο. Ο δημοσιογράφος πάει μόνος του και ρωτάει αυτό που θεωρεί ενδιαφέρον. Έχεις μία κόντρα με τον Κούγια, πιστεύεις εσύ ότι παίρνω στις 12 το βράδυ τους δημοσιογράφους να τους πω “ρωτήστε αυτό”; Εκτίθεσαι, μην το λες αυτό.

 Όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Κι εσύ κρίθηκες, έχεις περάσει τεράστια μεγαλεία και όχι άδικα στην ελληνική τηλεόραση. Έχεις κάνει νούμερα τεράστια για σειρά ετών. Δεν καταλαβαίνω τώρα γιατί αυτή η μικρότητα. Ξαφνικά τώρα. Σε έχω βάλει σε κάποιο στόχαστρο; Και μη δείχνεις εμμονή, γιατί οι εμμονές και οι εμμονές του παρελθόντος δεν σε οδήγησαν καλά. Είναι κρίμα. Είσαι μεγάλος και σπουδαίος καλλιτέχνης, θαυμάζω το ταλέντο και το χιούμορ σου. Δεν έχεις λόγο να καταφεύγεις σε μικρότητες. Λυπάμαι πραγματικά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα