Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα ξανά στη φυλακή - Και ο Δημήτρης στο στόχαστρο

Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα ξανά στη φυλακή - Και ο Δημήτρης  στο στόχαστρο

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» με μοναδικό στόχο να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, μετά την αποφυλάκιση της Άννας, η ίδια και ο Δημήτρης αναμένεται να βρεθούν και πάλι στο στόχαστρο και όσοι τους πολεμούν θα… καταφέρουν να τους διαλύσουν!

Όλοι προσπαθούν να βρουν ποιος είναι ο δολοφόνος του Άγγελου αλλά και πως βρέθηκε η Άννα στον τόπο του εγκλήματος. Εν τω μεταξύ, όσο οι μέρες περνούν, η κεντρική ηρωίδα μαζί με τον Δημήτρη ενώνονται ξανά και ευτυχισμένοι ξεκινούν μια νέα ζωή. Όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει και τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει τη σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό My Tv, ο Αλέκος και η Κλειώ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλείσουν ξανά την Άννα στη φυλακή. Ένα στοιχείο που θα βρεθεί στο σημείο του φόνου το Άγγελου θα τους βοηθήσει να πλησιάσουν τον στόχο τους Κι ενώ η Άννα και ο Δημήτρης δείχνουν να ηρεμούν, τα αποτελέσματα DNA από το εγκληματολογικό εργαστήριο για τα όσα βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας του Άγγελου αποκαλύπτους κάτι που δεν περιμένει κανείς τους. Βρίσκουν τα αποτυπώματα του Δημήτρη και όλοι είναι σίγουροι ότι το πόρισμα του εγκληματολογικού έχει παραποιηθεί. Ποιος, όμως, θέλησε να ενοχοποιήσει τον εισαγγελέα και τον παγίδευσε;

Σε μια προσπάθεια να βρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη διαφθορά στη Σήμανση, ο Σταύρος και ο Σπύρος θα στραφούν για βοήθεια στο λάθος άτομο, ενώ ο Αλέκος δεν χάνει χρόνο να κατηγορήσει τον Δημήτρη και να κάνει τα πάντα για να γυρίσει η Άννα στη φυλακή. Και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα τα καταφέρει και μάλιστα πολύ σύντομα. Η σύλληψη της Άννας για τον φόνο του Άγγελου είναι γεγονός και σοκάρει τον Δημήτρη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα