Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει στη συνέχεια, από Κυριακή 5 έως Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Η αγωνία κορυφώνεται στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Γη της ελιάς». Όσα θα δούμε από την Κυριακή 5 έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 21:00.

Γη της ελιάς, Επεισόδιο 95 (Κυριακή 5 Φεβρουαρίου): Η Μαργαρίτα είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Γεράσιμου και μένει ακόμα στο σπίτι της Αθηνάς. O Αλέξης φροντίζει να της δείχνει το πιο γλυκό του πρόσωπο και παριστάνει ότι τη νοιάζεται και ότι ανησυχεί για το πένθος που βιώνει. Στην Αρεόπολη έρχεται ο Ανδρέας (Δημήτρης Φριτζελάς), ο κολλητός φίλος του Κίμωνα, και αποκαλύπτει στη Δήμητρα ενδιαφέροντα στοιχεία που εντείνουν τις υποψίες της.

Η Ασπασία, από την άλλη, προσπαθεί να καταλάβει μέσα από τις μαρτυρίες του Ανδρέα τους λόγους που οδήγησαν τον γιο της στην αυτοκτονία. Ο Φίλιππος μεθάει και ο Λεωνίδας αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στον Στάθη για να τον γυρίσουν στο σπίτι. Η Άννα μιλά στον Λυκούργο για το κύκλωμα προστασίας στο καφενείο του Πότη και αναγνωρίζει από φωτογραφίες τούς δυο δράστες που εισέβαλαν στην ταβέρνα του Χρήστου.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα