My Style Rocks: Απίστευτο ξέσπασμα από την Βασιλική - Δεν είμαστε καλά ρε

My Style Rocks: Απίστευτο ξέσπασμα από την Βασιλική - Δεν είμαστε καλά ρε

Μια ιδιαίτερη αμφίεση παρουσίασε η Βασιλική Λιγνού στο My Style Rocks το απόγευμα της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, η οποία δεν άρεσε καθόλου τόσο τις συμπαίκτριες της όσο και την κριτική επιτροπή που εκφράστηκαν με λόγια αιχμηρά για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη ενόχληση όταν δέχθηκε… -1 από την Χριστιάννα Κατσιέρη. «Έβαλα -1, ναι, γιατί αν βαθμολογεί η Βασιλική την Όλγα με 2, η Βασιλική θεωρείται για -2 απλά δεν έβαλα -2 για να μην το πιάσει η κάμερα σαν 2. Οπότε της έβαλα -1. Όταν βαθμολογείς να είσαι αντικειμενική και να μην πηγαίνεις με θέμα συμπάθειας γενικότερα».

Αυτή την αιτιολόγηση διαδέχθηκε ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στις δυο παίκτριες του My Style Rocks στον οποίο και προστέθηκε η Όλγα Κοτλιδά. «Αλλουνού παπά ευαγγέλιο είναι όλο αυτό! Είναι η μία μπάντα και η άλλη μπάντα! Δεν θα κάτσουμε τώρα να τα βρούμε. Αυτό το λες εσύ, Όλγα και εγώ δεν σου κάνω επίθεση. Είσαι παράλογη γιατί εμένα αυτό το στιλ είναι το δικό μου! Αυτό παρουσιάζω όπως παρουσιάζεις και εσύ το δικό σου. Σοβαρά τώρα; Δεν είμαστε καλά ρε» τόνισε μεταξύ άλλων, εμφανώς ταραγμένη, η Βασιλική Λιγνού.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εξέφρασε το παράπονο της κάτι που, ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση του έτερου κριτή του My Style Rocks, Στέλιου Κουδουνάρη. «Δεν μπορώ να βλέπω -1 και να μην με επηρεάζει! Το καταλαβαίνεις, Ηλιάνα; Δεν πάει έτσι! Εντάξει».

«Πάντα ανοίγουν αυτές οι κουβέντες όποτε έρχεσαι εσύ εδώ μπροστά, Βασιλική και πραγματικά πιστεύω ότι αναλώνεις όλη την ενέργεια σου στο να μην αφήσεις καμιά κουβέντα να πέσει κάτω παρά στα σύνολα που θα φέρεις. Δηλαδή αν εδώ τσακώνεστε έτσι μπροστά στις κάμερες, πίσω τι κάνετε; Πιάνεστε μαλλί με μαλλί μεγάλες γυναίκες;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Πίσω όλες είναι, «ωραία είσαι» και «σου σου» «μου μου» και ερχόμαστε εδώ βάζουμε ένα! Εγώ το έχω πει, ποτέ δεν έχω πει καλή κουβέντα και να έρθω να κάνω κάτι άλλο μπροστά σας. Όπως επίσης ποτέ δεν έχω έρθει όπως το παρουσιάζετε εσείς σήμερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έχω εγώ αυτή την αντιμετώπιση που προσπαθώ, πραγματικά και το ξέρω εγώ που κάθομαι και σκάω στο σπίτι μου για να έρθω εδώ και να φέρω εικόνες! Προσπάθησα να κάνω ένα στιλ αλλά όχι και το τίποτα! Όχι και το τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά η Βασιλική Λιγνού στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα