Παγιδευμένοι spoiler: Σοκάρει η αποκάλυψη για τον δολοφόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι spoiler: Σοκάρει η αποκάλυψη για τον δολοφόνο του Άγγελου

Οι Παγιδευμένοι συνεχίζουν να καθηλώνουν επεισόδιο με το επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Στο τελευταίο τριήμερο προβολής της αγαπημένης σειράς, μάλιστα, ο Άγγελος βρέθηκε νεκρός με την κύρια ύποπτη για τον φόνο να αποτελεί η Άννα.

Στη συνέχεια, όμως, η Κατερίνα θα είναι εκείνη που θα βοηθήσει την κεντρική ηρωίδα να βγει από τη φυλακή αν και έρχεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως πρόκειται για τη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος ο πρώην σύντροφος της, ο Δημήτρης. Τελικά όμως θα προχωρήσει στην βοήθεια προς τη νεαρή δικηγόρο. Ο Δημήτρης σύντομα, λοιπόν, ενημερώνεται πως λόγω ανεπαρκών στοιχείων η Άννα θα αποφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη. Φυσικά, ο εισαγγελέας πηγαίνει ο ίδιος να την πάρει από την φυλακή και η Άννα πέφτει στην αγκαλιά του. Οι δυο τους θα είναι πάλι μαζί για να δώσουν, ενωμένοι, τη μάχη για την αθώωση της.

Ο Αλέκος μαθαίνει τα νέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία που θα στείλουν την Άννα πίσω στη φυλακή. Παράλληλα, υποπτεύεται ότι η γυναίκα του τού λέει ψέματα για το που βρισκόταν τη νύχτα του φόνου. Και γρήγορα επιβεβαιώνεται καθώς το μυστικό της Υβόννης για το που ήταν την ημέρα του φόνου αποκαλύπτεται. Την ίδια ώρα, η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να ενώσουν τις σκόρπιες αναμνήσεις της κοπέλας για να φτάσουν στην αλήθεια. Και καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό My Tv, όλα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Άγγελου ήταν γυναίκα. Την επόμενη ημέρα, ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη, ενώ ο Σταύρος την καλεί για μια νέα κατάθεση και οι έρευνες παίρνουν άλλη τροπή. Από την άλλη, ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεση της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ η οποία, όμως, θα περάσει στην αντεπίθεση θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλημμα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Ανδρέας και ο Σταύρος θα βρουν στον τόπο του εγκλήματος ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Οι δυο τους το στέλνουν στο εγκληματολογικό εργαστήριο και περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα, που θα οδηγήσουν τις έρευνες πιο κοντά στον πραγματικό δολοφόνο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
Παγιδευμένοι spoiler: Σοκάρει η αποκάλυψη για τον δολοφόνο του Άγγελου

Δείτε ακόμα