Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου

Ο Μάρκος και η Πιπίτσα κάνουν ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα και η Γεωργία βιώνει μια απογοήτευση που δεν καταφέρνει να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά της.

Ο Ζήσης μαθαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να συλληφθεί και απειλεί τον πληροφοριοδότη του με σκοπό να προστατέψει τον εαυτό του. Σε κίνδυνο μπαίνει και η Βικτώρια, εν αγνοία της, όταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια.

Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου και στη σχέση του με τη Μιράντα και δείχνει αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει.

Ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με τη Βικτώρια όταν μαθαίνει για τη φωτογραφία που έφτασε στα χέρια της Αμαλίας και απαξιώνει τις επιλογές του Άγη για ακόμα μία φορά. Η Αμαλία έρχεται κοντά με τον Πάρη και εκείνος ψάχνει απαντήσεις για ερωτήματα που την απασχολούν.

Ο Αποστόλης ετοιμάζει ακόμα ένα σχέδιο ώστε να μπορεί να ελέγχει απόλυτα την Όλγα και ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή πραγματικότητα.

Ο Άγης καλείται πρώτη φορά να λογοδοτήσει σοβαρά για τις πράξεις του και η Μιράντα μαθαίνει κάτι που την οδηγεί στο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα