My Style Rocks: Πώς θα γίνονται φέτος οι αποχωρίσεις στο Gala

My Style Rocks: Πώς θα γίνονται φέτος οι αποχωρίσεις στο Gala

Ξεκίνησε το My Style Rocks στον ΣΚΑΙ εννέα παίκτριες να προσπαθούν να κερδίσουν θετικές εντυπώσεις από την τριμελή επιτροπή και να αποσπάσουν όσο το δυνατόν πιο υψηλές βαθμολογίες για τις στυλιστικές τους επιλογές. Πώς θα πραγματοποιούνται, όμως, φέτος οι αποχωρήσεις;

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες το θέμα του Gala του My Style Rocks που θα προβληθεί τη Δευτέρα είναι bachelorette.  Αυτή είναι η μέρα που θα έχουμε και την πρώτη αποχώρηση κι η νικήτρια της εβδομάδας παίρνει ως έπαθλο 2.500 ευρώ. Η βαθμολογία των παικτριών προκύπτει από το άθροισμα της βαθμολογίας που συγκέντρωσαν τις υπόλοιπες μέρες συν τη βαθμολογία στο Gala.

Οι παίκτριες που κατόρθωσαν να νικήσουν κάποια μέρα στην εβδομάδα που μας πέρασε έχουν 1 βαθμό παραπάνω για κάθε τους νίκη. Αυτήν την εβδομάδα η Όλγα έχει δύο νίκες, δύο η Σελένη και μία η Emilia. Τρεις παίκτριες με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Οι συμπαίκτριές τους θα ψηφίζουν ποια θέλουν να παραμείνει κι η ψήφος της νικήτριας του Gala θα μετράει για δύο. Από τις δύο που θα μένουν ως υποψήφιες, η κριτική επιτροπή θα αποφασίζει να σώσει τη μία.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα