Ναταλί Κάκκαβα: Ξέσπασε σε κλάματα μετά την αποχώρηση από το J2US

Ναταλί Κάκκαβα: Ξέσπασε σε κλάματα μετά την αποχώρηση από το J2US

Σε κλάματα ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα, μιλώντας στις κάμερες του «Χαμογέλα και πάλι» μετά το live του J2US. Αφορμή στάθηκε το θέμα που τέθηκε για την απώλεια αγαπημένων στις γιορτές.

«Το να χάνει ένας άνθρωπος τη δουλειά του είναι κάτι πολύ λυπηρό. Αλλά θα μου επιτρέψεις, επειδή έχω κι εγώ την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κανάλι κι έχω μια φορά τοποθετηθεί, δεν θα ήθελα να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Ότι έγινε, έγινε, αφορά το παρελθόν. Θα πω μόνο ότι είναι άδικο και δύσκολο να χάνει τη δουλειά της μια γυναίκα που είναι μόνη της και μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. Είναι άσχημα πράγματα αυτά» είπε σχετικά με την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ.

«Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια, δεν έχω κανέναν εν ζωή. Μέσα σε τρία χρόνια έφυγαν οι παππούδες μου που με μεγάλωσαν και η μητέρα μου. Είχα χάσει τον μπαμπά μου πολύ νωρίς. Οπότε αυτή η μοναξιά είναι κάτι που με στοιχειώνει και κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ. Είμαι ένα δέντρο που έχω φυλλωσιά και κλαδιά αλλά δεν έχω ρίζες… Όταν έρχονται τα Χριστούγεννα και δεν υπάρχει η λέξη μαμά να την πάρεις τηλέφωνο να πεις χρόνια πολλά είναι δύσκολο…» είπε και «λύγισε».

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα