Τάσος Τρύφωνος για Αδύναμο Κρίκο: Απορώ δεν έχουν καταλάβει το παιχνίδι μετά από τόσα χρόνια - Τα σενάρια για Eurovision

Τάσος Τρύφωνος για Αδύναμο Κρίκο: Απορώ δεν έχουν καταλάβει το παιχνίδι μετά από τόσα χρόνια - Τα σενάρια για Eurovision

Στο Open Weekend και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα μίλησε ο Τάσος Τρύφωνος για τον Αδύναμο Κρίκο, αλλά και το ενδεχόμενο να είναι ο σχολιαστής της Eurovision 2023. Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκαθάρισε το τηλεοπτικό μέλλον του Αδύναμου Κρίκου και σχολίασε και το πώς εισπράττει τα αρνητικά σχόλια.

«Ολοκληρώνουμε σιγά-σιγά τα γυρίσματα για τα 120 επεισόδια της ΕΡΤ φέτος. Τα επεισόδια θα παίζουν κανονικότατα μέχρι τα τέλη Μαρτίου καθημερινά στις 19:00» ξεκαθαρίζει ο Τάσος Τρύφωνος.

«Δεν είναι εύκολο, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το κάνεις σαν stand-up comedy εκείνη την ώρα. Δεν μπορείς να προετοιμαστείς, δεν έχεις κείμενο» αναφέρει για τον «Αδύναμο Κρίκο», ενώ για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού τονίζει: «Δεν εισπράττουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα. Έχω σχόλια στα social media πώς μιλάς έτσι στον κόσμο; που απορώ, δεν έχουν καταλάβει το παιχνίδι μετά από τόσα χρόνια;».

Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε στον σχολιασμό της Eurovision το 2023; «Στην ΕΡΤ δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα. Και κάτι που γράφτηκε κι εγώ το διάβασα με έκπληξη» ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα