Γιάννης Αϊβάζης: Είναι αστείο να συγκρίνουν τη Μαρία με τη Δούκισσα

Γιάννης Αϊβάζης: Είναι αστείο να συγκρίνουν τη Μαρία με τη Δούκισσα

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε την οπτική του για το Asia Express, τη Μαρία Κορινθίου, αλλά και τα σχόλια στο twitter.

«Στην αρχή δεν θέλαμε ούτε εγώ, ούτε η Μαρία να πάμε. Μετά μου ξαναέγινε πρόταση και η Μαρία με έστειλε στο “Asia Express”», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης στη Δέσποινα Παναγιωτίδου.

Ερωτώμενος εάν παρακολουθεί τα σχόλια στο Twitter, ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε: «Το να ασχολούμαστε με τους ανώνυμους χρήστες του Twitter είναι λίγο αστείο. Το Twitter είναι δημόσιος λόγος και στον δημόσιο λόγο πρέπει να έχεις την ευθύνη να υπογράφεις αυτά που λες».

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε στη συνέχεια: «Που ξέρεις, μπορεί του χρόνου να μας δεις μαζί με τη Μαρία στην τηλεόραση, που ξέρεις μπορεί και όχι. Η Μαρία στο Πρωινό είναι πολύ καλή. Αυτό που έχει κληθεί να κάνει το υποστηρίζει πολύ καλά».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε: «Είναι αστείο να συγκρίνουν τη Μαρία με τη Δούκισσα. Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει κανέναν. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έφυγε η Δούκισσα από το Πρωινό».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα