Γιώργος Μαυρίδης: Η Χριστίνα Κολέτσα είναι στην καρδιά μου - Πιο παντελόνια και από τους άντρες

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» για τη συμμετοχή του στο Asia Express. Ο tattoo artist συμμετείχε μαζί με τη σύντροφό του, Κρίστυ Καθάργια στο reality περιπέτειας. Επιπρόσθετα, ξεκαθάρισε τη σχέση του με τη Χριστίνα Κολέτσα μετά τα όσα συνέβησαν πριν χρόνια στο Nomads.

«Όταν βγήκαμε από το Nomads, που ήταν πάρα πολύ επεισοδιακό, το μοναδικό πλάσμα που πήρε το αεροπλάνο, κατέβηκε Θεσσαλονίκη, ήρθε στο μαγαζί μου, με βρήκε και μου είπε συγγνώμη, ήταν η Κολέτσα. Μόνο αυτό έχω να σου πω» αποκαλύπτει ο Γιώργος Μαυρίδης και προσθέτει: «Πιο παντελόνια κι απ’ τους άντρες. Εμένα από τότε η Κολέτσα είναι μέσα στην καρδιά μου. Ήταν ένα κίνητρο να την έχω στην καρδιά μου, να την κάνω φίλη μου, να τη γνωρίσω στη γυναίκα μου».

«Η Κολετσάρα είναι το πιο αντράκι. Είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη. Πολλά πράγματα τα πληρώνει χωρίς να έχει καμία σχέση» σημειώνει ο tattoo artist για την τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Asia Express, ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φανταζόταν και πως κατά τη διάρκεια του show η σχέση του με την Κρίστυ Καθάργια δοκιμάστηκε λόγω των εντάσεων και της συναισθηματικής φόρτισης.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα