Αγγελική Νικολούλη: Αποκαλύπτει τι την συγκλόνισε περισσότερο στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Αγγελική Νικολούλη: Αποκαλύπτει τι την συγκλόνισε περισσότερο στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Το «Φως στο τούνελ» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου για 28η τηλεοπτική χρονιά, την δεύτερη στο Mega και η Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται εδώ κι εβδομάδες στο πόστο κι ετοιμάζει την εκπομπή της, με κάθε λεπτομέρεια.

«Ήταν μια σκληρή και απαιτητική σεζόν» είπε για την περσινή πρώτη σεζόν της στο Mega στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! παραμονές της πρεμιέρα της.

«Η υπόθεση της Πάτρας απαιτούσε χειρισμούς ακροβάτη σε τεντωμένο σχοινί. Η επιμονή, η αντικειμενική προσέγγιση στο θέμα, η καθαρή ματιά χωρίς κλειδαρότρυπες, με δυο λόγια η έρευνα σε βάθος βοήθησε στο να φωτιστούν σκοτεινές πτυχές της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης. Φαίνεται πως οι τηλεθεατές αναγνώρισαν τη δουλειά μας και ανέβασαν ψηλότερα το “Τούνελ”» τόνισε η δημοσιογράφος η οποία κέρδισε με τον σπαθί της τον τίτλο της «Ελληνίδας Μις Μαρπλ» χάρη στις διαδοχικές επιτυχίες της, ακόμα και σε υποθέσεις που οι Αρχές είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Όμως, παρά την πολύχρονη εμπειρία της στην εξιχνίαση εγκλημάτων, η Αγγελική Νικολούλη παραδέχεται πως η υπόθεση Πισπιρίγκου ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα