Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στην Κρήτη και καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στην Κρήτη και καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Ο ερχομός του τρομακτικού Πάυλου Βρουλάκη στην Κρήτη και στο χωριό θα φέρει σε πανικό τους Σταματάκηδες. Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται με ένα σκοπό, αυτόν της εκδίκησης. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά την αναζωπύρωση της βεντέτας.

Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στην Κρήτη και καταστρέφει τους Σταματάκηδες. Πρώτο του θύμα η Βασιλική την οποία και θα σκοτώσει καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως κάτι τέτοιο θα «τσακίσει» τον Μαθιό. Ο σκληρός άνδρας πριν από κάθε οποιαδήποτε κίνηση του, ενημερώνεται πλήρως και καταστρώνει με πολύ προσοχή το σχέδιο του, το τέλος του Μαθιού στην σειρά θα είναι διαφορετικό από αυτό που νομίζαμε μέχρι τώρα. Τον ήρωα τελικά δεν τον σκοτώνουν ούτε οι αστυνομικοί, ούτε ο Νικηφόρος. Ο Μαθιός μετά τον θάνατο της Βασιλικής, βάζει μόνος του τέλος στην ζωή του μέσα στο κελί.

Η Βασιλική, λοιπόν είναι το πρώτο του θύμα και ο Μαθιός μέσα από το κελί μαθαίνει αυτή την φρικτή είδηση. Θρήνος, θλίψη και ένα μεγάλο ερωτηματικό θα κυριαρχήσουν στα ορεινά της Κρήτης, που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει μόνο καταστροφές.

Ο Μαθιός, ανήμπορος για πρώτη φορά στην ζωή του δεν ξέρει πως να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση, και θολωμένος μέσα στο κελί του, βάζει τέλος στην ζωή του, Ο θάνατος του, θα γονατίσει την οικογένεια του, βυθίζοντάς την βαθιά στο πένθος.